Zo, er is weer van alles gebeurd deze week… Pak een kop koffie erbij en ga er maar eens voor zitten. Het gaat een lekkere lange log worden met enkele foto’s. Lang geleden, wordt dus weer eens hoog tijd!!!!

We beginnen uiteraard (beetje laat…) met pakjesavond bij mijn ouders.
Ik was lekker op tijd weggegaan op het werk en ben direct naar Sjannie, de vrouw van pap, gegaan. We hebben lekker samen lopen fröbelen in de keuken en hebben wat lekkere dingen klaargemaakt om ’s avonds als iedereen er was te eten. We hebben lekker makkelijk gedaan. Beetje koude schotel, asperges in hamrolletjes, warm vlees met saus en brood met stokbrood. Heerlijk!!!

Omstreeks 19:00 uur was het dan zover. Sinterklaas stond ineens samen met Zwarte Piet voor het raam. De kleine van mijn broertje, Fabienne, zat zo ongeveer onder de tafel…
Hahahaha, wat hebben we gelachen. We moesten allemaal bij Sint op schoot komen zitten en er werd dan iets over ons verteld. Ik had zo ongeveer de tranen over de wangen lopen, wat een onzin hadden ze allemaal bij elkaar verzonnen!!!!

DSC_0007

Ik ben goed bedeeld geworden door Sint en Piet. Zoals jullie in een moblogje al hebben kunnen lezen heb ik nieuw beddengoed gekregen. Heerlijk flanel, ik slaap als een roosje nu!!! (Moeten we het niet hebben over het alleen opmaken van een dubbel dekbed van 2.40 m als je zelf maar 1.60 m bent… Als je klaar bent kun je meteen in bed gaan liggen. Pffff…. Was kapot!!!!)
Verder heb ik nog 2 electrische molens van Herman den Blijker gekregen voor peper en zout. Uiteraard ook twee potjes om de molens te vullen!!!!

Het was eigenlijk waanzinnig hoeveel cadeautjes er dit jaar weer lagen. Fabienne stuiterde zo ongeveer de garage uit toen ze hier mee mocht helpen om ze allemaal naar de woonkamer te brengen. Het is wel geweldig om te zien hoe enthousiast zo’n kleintje kan reageren als ze iets krijgt wat ze heel erg graag wilde hebben.

100_1054

Enrique, die deze week pas 1 jaar wordt, beseft natuurlijk nog niet wat er allemaal aan de hand is, maar je kon wel zien dat ook hij heel erg blij was met de cadeautjes die hij allemaal had gekregen. Het is echt zo’n heerlijk manneke!!!

100_1034

Nadat ook mijn broertje met vrouw en kids naar huis was ben ik nog eventjes naar mijn stamkroeg gereden. Hier was het wel te merken dat het pakjesavond was, het was dan ook erg stil…
Ach ja, ik had vroege dienst gehad en was die ochtend dus ook al erg vroeg op. Rond 00:30 uur ben ik weer naar huis gegaan en ben lekker gaan slapen.

De rest van de foto’s kunnen jullie hier weer bekijken…

Afgelopen weekend heb ik middagdienst gehad en is er dus eigenlijk niet veel gebeurd. Jullie hebben natuurlijk allemaal wel het logje gelezen over de Beagle. Geweldig, mensen zeggen nu al dat ze het zo leuk vinden om zelf een verhaal te verzinnen bij de blogjes….
Deze hond was in ieder geval in de buurt van het bureau gevonden en voorbijgangers hebben hem bij ons langs gebracht. Het was echt een lieverd!!! Hij reageerde zelfs op “Beagle” en deed alles voor pepernoten, waarvan bij ons nog de tafel volstond.
Helaas kunnen we zo’n hond zelf niet houden en moeten we hem op laten halen door de dierenambulance welke hem hierna naar het asiel brengt. Hier zal dan worden gekeken of hij gechipt is en dus ergens een baasje rond heeft lopen. Is dat niet zo, dan zal er in ieder geval een aantal dagen worden gewacht om te kijken of het baasje zich alsnog meldt. Wij krijgen hier echter geen bericht meer over, ik kan jullie dus niet vertellen hoe het met hem is afgelopen…

Gisteren had Nicole, een vriendin van mij, een feestje en vroeg of ik op haar kleine, Noëlle, wilde passen. Natuurlijk, altijd!!!
Gisteren na het werk dus richting Nicole en heb gezellig bij hun meegegeten. Haar vriend had helaas de nachtdienst en kon dus niet mee naar het werk. Nadat Nicole was vertrokken heb ik Noëlle lekker in bed gestopt. Leuk vind ik dat altijd, ik moet altijd een verhaaltje voorlezen en krijg nog een dikke knuffel voordat ik het licht uitmaak.
Ze had voordat ik kwam zwemles gehad en was dus total loss, ik heb de rest van de avond geen kick meer gehoord. Omdat Nicole vanmorgen moest werken en Roy uiteraard naar bed ging heb ik Noëlle vanochtend naar school gebracht.
Ik vind het altijd leuk om te zien hoe die kleine hummeltjes met elkaar omgaan. Het was echt een gekrioel vanjewelste in de klas. Ik heb Noëlle nog even geholpen om de gymschoentjes aan te trekken en na 4(!) dikke knuffels mocht ik dan van haar het klaslokaal verlaten.

Ik ben nu nog even thuis, maar moet om 11:10 uur bij de tandarts zijn… Hoop dat alles weer in orde is!!!!

Vanmiddag ga ik even met een vriendin naar de tattooshop. Ik wil graag een tattoo op mijn pols laten zetten ter nagedachtenis aan mijn moeder. Ik had zelf zoiets als dit in gedachten…

Het is het Chinese teken voor moeder. Hoe vinden jullie het?
Ik wilde eigenlijk iets met de letters van mij en mijn moeder doen. Maar aangezien zij Marlou heette en ik dus Serena is de lettercombinatie niet helemaal optimaal, hoe om je het ook draait.
Ik neem een afdrukje van bovenstaande afbeelding mee en laat hem eens kijken wat hij ervan vindt. Misschien dat hij ook nog wel hele goede ideeën heeft…
Ik heb net even gebeld en ik moet er om 15.30 uur zijn. Met een beetje geluk wordt de tattoo dan ook meteen gezet!!! Spannend…

Voor de rest van de week heb ik niet zo heel veel op planning staan. Zaterdag komt gelukkig de kapster weer, dat is wel heel erg hard nodig!!! Mijn haren groeien de laatste tijd echt als kool!!!

Gisteren heb ik op het werk geregeld dat ik over 2 weken het hele weekend vrij heb, aangezien ik daar maar liefst 4 feestjes heb… Ik had de vrijdag en de zaterdag sowieso al vrij en heb nu lekker de zondag ook nog vrij gekregen. De donderdag ervoor heb ik alleen de kerstviering van het werk en de maandag erop ga ik de nachtdienst in. Ik heb dus bijn 5 dagen vrij. Echt een heerlijk vooruitzicht… EN 5 dagen vrij EN 3 weekenden achter elkaar vrij, dat is echt een weelde!!!!