De donkere dagen voor kerst zijn weer begonnen… Het begint al ontzettend vroeg te schemeren en ’s ochtends is het nog donker als je naar je werk rijdt. Kortom, de winter is in aantocht.

En als St. Maarten weer achter de rug is houdt dat in dat de volgende zaterdag Sinterklaas aan zal komen in Nederland. Ondanks dat ik al 31 ben zit ik er toch ieder jaar weer naar te kijken. Gaat het dit jaar wel goed, zal Pakjesboot 12 op tijd aanmeren? Iedere dag kijk ik braaf het Sinterklaasjournaal. Wat een dubbele humor zit daar in!!! Woensdag moest een Piet zelfs uit de kast komen, whoehahaha!!! :mrgreen:

Aangezien ik ook af en toe werkzaam ben bij een entertainmentbedrijf is het eigenlijk ook wel een must om te kijken. We verzorgen ook Sinterklaasbezoeken en die kinderen bestoken je natuurlijk met allerlei vragen. Dit jaar zullen er beslist vragen komen over Babypiet, de verdwenen huissleutels en de chocoladeletters met een hapje eruit. Daar moet je natuurlijk wel antwoord op kunnen geven!!!

Morgenavond vieren we bij mijn ouders al een vervroegde Pakjesavond. Lekker gourmetten en cadeautjes uitpakken, gewoon alleen met volwassenen. Op 5 december komt Sinterklaas dan echt met 2 Pieten op bezoek en zal de hele avond aan de kids gewijd worden.
Ik ben stiekem toch wel benieuwd wat ik morgen voor een cadeautjes ga krijgen… :roll:

Zondagochtend staat alweer een feestje op het programma. De eerste dameszitting van dit carnavalsseizoen… We worden ’s ochtends eerst omstreeks 09.00 uur bij La Plaza in Hoensbroek verwacht voor een stevig ontbijt. Bij bier hoort natuurlijk een goede bodem van spek en ei…

Van daaruit wandelen we met zijn allen naar Kasteel Hoensbroek waar de zitting zal worden gehouden. Ben benieuwd naar de artiesten!!! Mijn lezertjes van boven de rivieren zullen me nu wel helemaal voor gek verklaren. Wie gaat er nu op zondagochtend al om 11.00 uur haar eerste pilsje drinken? Nou schrik niet, maar liefst 320 dames!!! Foto’s zullen beslist nog volgen!!!

Vandaag en morgen heb ik lekker een dagje vrij. Vanmiddag ga ik bij een collegaatje helpen met het klussen in haar nieuwe huis. Het hele vorige weekend heb ik daar ook al geklust. Mijn spierpijn is eindelijk weg, dus vandaag kunnen we weer nieuwe pijn gaan kweken.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!!!