Het is duidelijk, het vakantiegeld is binnen… Ging ik zondag al shoppen, maandag kon ik het niet laten om ook nog even naar Heerlen te gaan.

Ik loop al een tijdje op donkerblauwe All Stars en ik kan er niets aan doen, die dingen lopen echt héérlijk!!! Voor de zomer vind ik het altijd wel leuk om een beetje lichte kleuren te dragen, dus ik heb de witte ook nog even aangeschaft…

Altijd leuk voor onder een jeans vind ik…

En omdat geld moet rollen (anders hadden ze het wel vierkant gemaakt) kocht ik bij de V&D ook nog een Benetton shirtje dat in de aanbieding was…

En nog een nieuw shirt gekocht... #Benetton

Ik heb eigenlijk veel te weinig shirts, dus ik zal er komende tijd wel weer een aantal kopen. Af en toe moet je jezelf eens een beetje verwennen en je garderobe een beetje uitbreiden.

Vandaag en morgen heb ik weer een dagje vrij… Wel gunstig voor mijn schouder, die moet vooral rust houden. Ik ben gisteren nog even bij de fysiotherapeut geweest en volgens hem heb ik niet de slijmbeurs maar de pees ontstoken. Hopen dat het nu niet meer te lang gaat duren, ik heb er inmiddels echt de neus van vol!!!

Ik ga nu eerst maar eens een paar boodschapjes doen en dan duik ik lekker de tuin in met een boek. Heb een nieuwe cd, Gerard Ekdom’s BBQ Box Vol. 2, heerlijk zomerse nummertjes om in de tuin te draaien!!!

We zagen de week lekker doormidden, fijne woensdag!!!