Wow, ik heb echt een megadruk weekend achter de rug. Denk dat ik deze week even nodig heb om hiervan bij te komen… 😀

Zaterdagochtend vertrokken naar Nicole en omstreeks 11.30 uur in de auto gestapt naar Wijnegem. Het is gelukkig maar een dik uur rijden, dus rond 12.45 uur kwamen we al aan. Wat was het druk!!! Vorige keer waren we op een woensdag daar en was het lang niet zo druk.

Maar goed, dat mag uiteraard allemaal de pret niet drukken en we zijn vrolijk aan het shoppen geslagen. Nu ben ik normaal vrij lastig als het aankomt op kleding kopen. Ware het niet dat ik in de Esprit winkel ineens wel heel veel leuke dingen tegenkwam. Eventjes passen en ja hoor… Ik ben gewoon geslaagd voor een complete outfit!!! De foto is niet zo heel duidelijk, maar dan krijgen jullie in ieder geval een idee…

Gisteren in België goed geslaagd bij de Esprit winkel...

Een blouse, trui en ook nog een broek. (Jawel, maatje 27, was helemaal in mijn nopjes…)

Omstreeks 17:30 uur een restaurantje ingedoken en hier lekker mosselen gegeten. Dat was echt al een eeuwigheid geleden!!!
Daarna in de auto gesprongen en naar het Sportpaleis gereden. De zaal zou om 18.30 opengaan, maar dat vonden we wel heel erg vroeg. Dus de auto geparkeerd en tegenover het Sportpaleis op een terrasje gaan zitten.

Omstreeks 20.00 uur werd het dan toch echt tijd om de zaal binnen te gaan, want om 20.30 uur zou het concert beginnen. Jee, we stonden alweer bijna vooraan, gaaf!!! Bij binnenkomst kreeg iedereen een paar witte handschoenen en door  Regi van Milk Inc. werd ons tijdens het concert verzocht om deze aan te trekken. Ik had deze week een mail gekregen van het boekingsbureau met hierin het verzoek om geen witte kleding aan te trekken. Nou, het was wel duidelijk wat hier de opzet van was!!! Wat een ontzettend gaaf gezicht als het blacklight aangaat en je ziet duizenden witte handen “licht geven” in het donker!!!

S8003453

We hebben echt een ontzettend leuke avond gehad!!! Tijdens het concert moesten we ineens omdraaien en bleek dat er achter ons nog een podium was waar niemand minder dan 2Unlimited op stond te treden. Heerlijk meebrullen met No Limit!!! Helaas werd ik nu maar weer eens erop gewezen hoe onhandig het kan zijn als je zo klein bent als ik. Ik geloof dat ik Ray en Anita niet groter heb gezien dan mijn duim en dan moest ik ook nog eens heel erg mijn best doen met op mijn tenen staan… 😕

Ach ja, het was een ontzettend gaaf concert en we hebben lekker mee kunnen brullen met de nummers van vroeger. Hier dan nog even het nummer dat wij het leukste vinden… (Pfff, je krijgt lamme armen als je dik 4 minuten met je armen omhoog staat te filmen…)

Ik wist dat het concert rond 23.30 uur zou zijn afgelopen en we zijn dan ook heel wijselijk rond 23.10 uur al langzaam richting de uitgang geschuifeld. Bij de laatste noten hebben we snel de zaal verlaten en waren als een van de eersten weer buiten. De auto stond gelukkig bij de uitgang van de parkeerplaats, dus zonder al te veel oponthoud waren we al snel weer op de terugweg naar huis.

Na Nicole thuis te hebben afgezet ben ik snel naar huis gereden en omstreeks 01.30 uur lag ik in mijn bedje. Ik heb in ieder geval zaterdag al een topdagje gehad!!!

Gisteren kon ik helaas niet echt uitslapen, want Nouvelle Nouveau stond op het programma. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement in Winkelcentrum Op de Kamp in Landgraaf. Mijn ouders zitten in de organisatie en hadden mij verzocht of ik mee wilde helpen met de bar en de bediening. Wow, wat was het op een gegeven moment druk!!! Ik heb de hele dag het vuur uit mijn sloffen gelopen en was blij toen het omstreeks 19.00 uur allemaal was afgelopen. Ik kon geen bierglas of dienblad meer zien…

Ik was om 19.45 uur weer thuis en ben doodop op de bank neergeploft. Heel erg lang heb ik dat echter niet volgehouden en ik ben om 21.30 uur lekker in mijn mandje gekropen.

Het was een heel druk, vermoeiend, maar superleuk weekend!!!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!!