Ik ben heerlijk aan het genieten van mijn vrije dagen.

Gisteren moest ik even iets op de zaak ophalen bij mijn vader en dat ontaardde in een middagje ouderwets shoppen met de vrouw van mijn vader. Even winkel in, winkel uit gecrosst en ik ben schandalig verwend geworden. Ze hadden me al een superleuke pyama beloofd van Snoopy (Zo’n lekkere zomerpyama met korte broek en T-Shirt) en daar eindigde ook nog een enig lingeriesetje bij in het mandje. In een andere winkel kreeg ik nog een paar nepcrocjes om thuis een beetje op rond te slodderen (net zelf verzonnen dat woord… hahahaha).
Toen ik later langs de tassenwinkel liep zag ik ook nog een ontzettend leuke tas van Enrico Benetti hangen die erom vroeg om door mij gekocht te worden. Ik kon hem gewoonweg niet laten hangen en heb mezelf dus ook nog een klein beetje verwend.

Verder mijn vader nog een beetje geholpen op de pc met de foto’s die hij maakt bij het ballonspotten.
Hij heeft sinds een tijd een nieuwe hobby waarbij hij op zoek gaat naar luchtballonnen om deze daarna achterna te rijden en zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vast probeert te leggen. Ik had er altijd een beetje mijn bedenkingen bij, zo van… wat is daar nou leuk aan?

Gisteravond toch maar eens met hem meegegaan en ik ben echt met de neus in de boter gevallen. Wat is dat leuk!!! Een tijdje boven op een berg staan kijken of er iets in de lucht zou hangen om er daarna met de auto achteraan te gaan. Het werd nog gezellig druk op de berg en het eerste half uur zat dus al vol met veel gelach en onzin. Net toen ik dacht dat ik was meegegaan op een dag dat er natuurlijk niets in de lucht zou hangen piepten er ineens 6 omhoog. Dus…. in de auto springen en er achteraan. Als ze een beetje dichtbij hangen stoppen om er mooie foto’s van te maken en uiteraard proberen om er bij de landing bij te kunnen zijn.

We zijn bij twee landingen geweest, althans, we zagen nog net dat ze op de grond lagen en leeg liepen. Voor mijn vader een erg leuke ervaring omdat hij met een aantal ballonvaarders heeft kunnen praten en nummers uit heeft kunnen wisselen zodat ze hem ervan op de hoogte kunnen houden waar en wanneer ze ergens gaan opstijgen.

Ik heb uiteraard foto’s gemaakt met mijn camera, alhoewel ik me een beetje zielig voelde met mijn kleine cameraatje tegenover de spiegelreflexcamera’s van de anderen met megalenzen erop. Desondanks zijn de foto’s toch erg leuk geworden. Ik heb van een vriend van mijn vader ook nog een paar foto’s gekregen, dus ik sta er zelf ook nog even op. Van de mooiste foto’s heb ik weer even een collage in elkaar geflanst.

Als jullie al mijn foto’s even willen kijken moeten jullie even hier klikken om de rest te bekijken.
Ik heb in ieder geval een zeer geslaagde avond gehad en zal zeker nog vaker met hem meegaan!!!!

Morgen ga ik naar de verjaardag van de kleine van een vriendin en overmorgen staat een rommelmarkt en een terrasje op het programma (mits het weer meezit uiteraard).

Wat gaan jullie dit weekend doen?