Af en toe moet geld gewoonweg rollen. Ik werk hard genoeg om mezelf af en toe eens even goed te verwennen en deze week was zo’n week waarin ik wel een aantal hele leuke dingen kocht…

Te beginnen met het allerbelangrijkste: Ik heb vandaag eindelijk een iPhone 5 gekocht!!! Ik liep inmiddels twee toestellen ‘achter’ en zoals het een echte Apple fan betaamd moet je natuurlijk wel een beetje met de tijd meegaan. Ik heb er braaf voor gespaard dus nu kon de aankoop dan ook eindelijk plaatsvinden.

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik alleen maar de stad in zou gaan om een paar dingetjes van Blond Amsterdam te kopen, maar toen ik langs Ivizi liep kon ik het niet laten om te vragen of ze het toestel op voorraad hadden. En laat dat nu zo zijn!!! Ik heb, na 2 keer een zwart toestel te hebben gehad, dit keer gekozen voor de witte versie. Ik vind het er zelf wel erg elegant uitzien moet ik zeggen…

Inmiddels is hij helemaal geïnstalleerd en heb ik uiteraard al flink zitten ‘spelen’. Ik had nog niet echt kennis gemaakt met Siri en dat moest ik dus nog even goed ontdekken. Toch wel grappig hoor, een telefoon die tegen je praat en jouw opdrachten uitvoert. Bovendien heeft ‘ze’ nog humor ook, ik ben al een aantal keren behoorlijk in de lach geschoten. Nu maar hopen dat het ook snel in het Nederlands beschikbaar zal komen.

Nu ben ik alleen nog op zoek naar een geschikte houder voor in mijn auto. Ik wil niet zo’n zuignap aan het raam, maar eentje die ik in het ventilatierooster vast kan klikken. Binnenkort ook maar eens even voor gaan kijken. Hebben jullie misschien nog tips?

Ik ging dus eigenlijk naar de stad om wat spulletjes van Blond Amsterdam te gaan kopen. Ik heb gisteren bij Vroom & Dreesman online geshopt op de 20% kortingsavond en heb al een gedeelte van het normale servies bij elkaar gezocht. Hier moet ik nog even op wachten, ik heb het namelijk bij mijn ouders gedaan en dit is hun kerstcadeau voor mij. 4 grote borden, 4 ontbijtborden, 4 kommetjes, en 4 mokken. Al aardig wat dacht ik zo…

Maar, nu zag ik dat er momenteel een aanbieding was dat je de helft van het aankoopbedrag kon ‘aflossen’ met Air Miles en daar had ik er een hele berg van. Verder had ik nog enkele VVV-bonnen liggen. Uiteindelijk moest, schrik niet, € 2,95 bijbetalen. Daar kun je eens voor gaan shoppen!!!

Ik zag de mokken van Sint & Piet deze week in de krant staan en ik vond ze zo grappig. De koffiemok met deksel en de koffielepeltjes vond ik verder ook wel een leuke start voor een nieuw servies. Het begin is gemaakt!!!

En dan had ik afgelopen week ook nog een sieradenparty van het merk Energetix. Ik draag al jaren een klein hangertje van dit merk aan mijn ketting. Vraag me niet om uit te leggen hoe het precies werkt, maar in de sieraden zit een magneetje verwerkt welk pijnklachten kan verminderen. Sinds ik deze draag heb ik bijna geen pijn meer in mijn bekken en zijn mijn hoofdpijnklachten behoorlijk afgenomen.

Maar mijn hangertje was maar heel klein en goudkleurig en ik vind edelstaal ook erg leuk. Dus deze keer een grotere hanger uitgekozen voorzien van een zwart lederen koordje. Het staat erg leuk, al zeg ik het zelf!!!

Ik ga nog even verder met mijn ‘ontdekkingsreis’ op de iPhone. Ik heb heerlijk een lang weekend van 4 dagen, dus ik denk dat ik de tijd wel om zal krijgen.
Zondag nog gezellig met de meiden naar de dameszitting in Hoensbroek, dus dat zal ook wel weer een hele leuke dag gaan worden.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!!!