Bij Joyce en Rianne kwam ik een leuk onderwerp tegen. En zij hadden het weer van Lisanne….

We hebben allemaal kleine dingen die ons leven leuk maken. Zelfs als we ziek zijn, verdrietig zijn, en als het allemaal gewoon niet zo mee zit. Deze kleine dingen houden ons op de been! Een lief sms’je, een meisje dat lachend op de fiets zit, het zonnetje dat naar binnen schijnt, een bed dat fijn ligt, een vrije dag, en ga zo maar door. Nu wil ik van jou weten, welke dingen zijn dit in jouw geval? Waar word jíj blij van? Wat zijn de simpele dingen die jouw leven zo leuk maken? Maak er een lijstje van en share your happiness! Liefs, Lisanne (Lisanneleeft.nl)

Ik word blij van:

  • Muziek: iTunes en de Airport Express zijn zo ongeveer mijn beste vriendjes in huis. Zodra ik opsta duw ik op play en luister de hele dag. Ben ik onderweg gebruik ik uiteraard mijn iPhone. Mijn oordopjes heb ik standaard bij me. Ook lekker als ik op het werk even ongestoord wil typen. Oordopjes in en ik werk dubbel zo hard…
  • Spontane uitjes: Niets leuker dan vrienden een sms’je sturen of er eentje van vrienden krijgen om op dat moment ineens iets leuks te gaan doen.
  • Vrienden: Ik mag me gelukkig prijzen me heel veel lieve vrienden om me heen. Ik vind het heerlijk als ik even gezellig aan de telefoon met ze kan kletsen of als we gezellig even bij elkaar op bezoek zijn.
  • Bezoekjes aan mijn blog: Met het doel voor 2012 om iets regelmatiger te bloggen is het natuurlijk ook leuk om lezertjes te krijgen. Nog leuker is het als ze een reactie achterlaten!!! (Hint)
  • Vrije dagen: Heerlijk als ik een dag niet hoef te werken of naar school hoef. Gewoon een dagje lekker thuis. Beetje luieren, beetje lezen, beetje tv kijken… Heerlijk!!!
  • Zomer: Ik ben echt een ‘ goed weer mens’. Heerlijk in mijn tuintje in de zon zitten, beetje mijn plantjes verzorgen, lekker drankje erbij. Laat de zon maar komen!!!
  • Een goed boek: Zoveel goede boeken op mijn iPad en eReader en zo weinig tijd om ze te lezen. Ik kan genieten van de momenten dat ik lekker in een hoekje van de bank zit weggekropen of languit in de tuin op mijn ligbedje lig met een goed boek. Het liefst een thriller, maar op zijn tijd zijn chicklit boeken ook erg leuk. Ik ben benieuwd welke goede boeken 2012 ons zal gaan brengen.
Ik zou zo nog wel even door kunnen gaan, maar dan wordt het een oneindige lijst. Ik denk dat ik wel kan stellen dat ik al van kleine dingen erg gelukkig kan worden.
Waar word jij nou gelukkig van?