Gisteren echt eens een lekker druk dagje gehad…

Gisterochtend vroeg opgestaan omdat ik bij een vriendin zou gaan helpen die rommelmarkt in de straat hadden. Omstreeks 09:00 uur was ik al daar en de mensen waren al driftig op zoek naar spulletjes terwijl de markt officieel pas om 10:00 uur open zou gaan. We stonden gezellig met een stel vrienden op de oprit bij elkaar en hebben ons tussen het verkopen door goed geamuseerd. In de middag kwam het zonnetje ook nog even door en ik ben aardig verbrand op mijn neus. Dus als jullie me tegenkomen…. NEE, het is niet van het zuipen….
Tussendoor zijn nog aardig wat foto’s gemaakt en ik heb uiteraard even gevraagd om me die te mailen. Later deze week dus nog even een terugblik op de rommelmarkt.

Omstreeks 16:00 uur was de markt afgelopen en was het snel opruimen geblazen en de winst tellen. Ook voor mij heeft het geloond, ik kon vandaag maar liefst 27 biljetten invoeren op Eurobilltracker. Ook nog iets van “loon” gekregen. Ze hadden een kookboekstandaard te koop, ideaal voor het boek van Sonja.

Toen ik thuiskwam even mijn vader gebeld en die vroeg of ik eventjes een uurtje omkwam en ik ben daar nog even in de tuin gaan hangen. Hij heeft daar een “vogelmuur” helemaal ingericht voor de kleine vogeltjes met zomervoer. De koolmeesjes vliegen er af en aan….

Ik vind het wel een lekker “zomers” uitzicht….

Even later werd hj nog gebeld dat er ondanks de vele wind van vandaag toch nog een ballon op zou stijgen en we zijn er even heen gereden om dat eens van dichtbij te bekijken.
Pfff, het duurde allemaal erg lang en ik was blij dat ik ondertussen even bij de McDrek kon gaan plassen.
Toen ik eenmaal terug was, waren ze net begonnen met het opblazen van de ballon. Jeetje, wat is dat een geweld als zo’n ding net de lucht in gaat. Wel heel erg indrukwekkend om allemaal te bekijken. Uiteraard dit ook weer even op de gevoelige plaat vastgelegd…

Op de terugweg kwamen we ook nog twee ballonnen tegen in de lucht en hier hebben we nog een poging gedaan om deze te achtervolgen. De eerste die we vonden konden we nog een klein stukje volgen, maar deze daalde zo snel dat we hem helaas niet meer terug hebben gevonden. Toen toch maar naar huis gereden.

Thuis nog even het laatste half uurtje van de finale van het EK kunnen kijken. Schade Deutschland, alles ist vorbei!!! Ik ben blij dat die Spanjaarden de Duitsers het nakijken hebben gegeven.

En dan is het vandaag weer mijn officiele weegdag. Deze week zijn er toch wel wat zondig-momentjes geweest, met een bbq en een wel heel gezellig weekend. Ondanks alles ben ik toch nog 0,9 kg afgevallen. Komt dus weer op een totaal van maar liefst 8,3 kg. Bijna tegen 10 kg en dat is toch wel een kleine prestatie al zeg ik het zelf.

Mijn mini-vakantie is inmiddels ook weer voorbij en ik mag vandaag weer vrolijk aan de slag in de dagdienst. Hopen dat het niet te druk is, ik moet er uiteraard natuurlijk weer een beetje inkomen…

Voor jullie allemaal in ieder geval een hele fijne maandag!!!!