Zondagmorgen, buiten is het koud, dus een ideale omstandigheid om lekker met een filmpje op de bank te kruipen. Maar wat ga ik kijken? Een zoektocht bij de lokale online filmboer levert ineens een film op waar ik nog niet eerder van heb gehoord… Rock of Ages.

Als ik de film aanklik springen de grote namen al van het doek af. Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin en ga zo maar door. Nog leuker, het gaat over de muziekindustrie in de jaren 80. Ja hoor, de tijd dat ik voor het eerst echt met muziek in aanraking kwam.

Rock of Ages

‘Rock of Ages’ draait om de jonge geliefden Sherrie (Julianne Hough) en Drew (Diego Boneta), die elkaar ontmoeten op de Sunset Strip, op jacht naar hun Hollywood-droom. Het stel werkt in de Bourbon Room, waar hun baas Dennis Dupree (Alec Baldwin) probeert zijn club te redden. De legendarische rockster Stacee Jaxx (Tom Cruise) moet daar voor zorgen; hij gaat namelijk solo. Gebaseerd op de gelijknamige musical.

(Bron: Moviemeter)

 

 

Hahaha, wat een leuke film. Het is puur humor maar ondertussen schallen de bekende platen je om de oren en waan je jezelf weer even in de jaren 80.

De muziek in de film klinkt heerlijk bekend in de oren en ik zat ieder nummer heerlijk mee te brullen (Maar goed dat ik hem dus niet in de bioscoop heb gezien). Een leuke muziekfilm? Daar moet op zijn minst een cd van zijn gemaakt. Jawel hoor!!!

De cd staat inmiddels al in iTunes en gaat ook zeker weten een prominente plaats innemen op mijn iPhone en iPod. Heerlijk muziek om onderweg van te genieten.

Wat voor leuks zo’n zondagochtend al niet kan opleveren!!!