Alweer een review!!! Jazeker… Met de komst van mijn nieuwe MacBook Pro Retina zijn er een aantal nieuwe gadgets nodig, omdat die van mijn oude MBP niet meer passen.

In samenwerking met MobileFun mag ik een zeer belangrijk item reviewen, de ToughGuard MacBook Pro Retina 13″ Hard Case. Zoals jullie in mijn review over de sleeve al hebben gelezen vind ik het erg belangrijk dat mijn MBP goed beschermd is als ik deze vervoer. Zo’n sleeve is natuurlijk prima, maar zo’n hard case beschermt ook nog eens extra tegen eventuele deuken die je door een val of harde klap toch nog op zou kunnen lopen.

MobileFun stuurde me de case vorige week op en ik heb hem inmiddels dus al een tijdje kunnen testen. Eerlijk is eerlijk, ik heb altijd een Speck case gehad en ik ben nog in afwachting van deze voor mijn nieuwe MBP. Helaas is deze tijdelijk even niet op voorraad en mag ik dus deze case testen.

ToughGuard

Maar deze case valt absoluut niet tegen!!! Een van de belangrijkste aspecten van deze case is dat hij ontzettend weinig bulk aan je MBP toevoegt, hij maakt je MBP dus totaal niet ‘dik’. De case bestaat uit twee delen, eentje voor de onderzijde en eentje voor de bovenzijde. Ik heb heel even moeten kijken hoe ik deze moest bevestigen, aangezien er nergens aan staat gegeven wat de voor- en achterzijde is, maar als je dat eenmaal doorhebt is het een kwestie van vastklikken.

Case ingepakt…

De case sluit zeer nauw aan en heeft uitsparingen aan de zijkant voor de diverse uitsparingen. Bij het sluiten van je MBP is er rekening mee gehouden dat de bevestigingspunten van de case keurig in elkaar vallen waardoor hij perfect sluit.

Case uitsparingen…

De onderzijde van de case is voorzien van rubberen voetjes waardoor deze niet wegglijdt op tafel en een rooster om te kunnen ventileren.
Wat ik jammer vond bij mijn vorige blauwe case is dat deze het logo niet liet zien als de MBP gesloten was. Deze case is transparant genoeg om dat wel te laten zien, je bent er natuurlijk trots op dat je een Apple hebt!!!

Case geplaatst…

Ik kan er verder niet veel over vertellen, het is gewoon een prima case. De case kost € 18,49 en dat vind ik persoonlijk dus helemaal niet duur. Als je bedenkt dat de case een product van minimaal € 1550,- moet beschermen is deze zijn geld meer dan waard…

Case open…

De case is overigens ook in diverse andere kleuren te bestellen, waaronder zwart, champagne, helder en voorzien van een bloemenprint.

Dit is natuurlijk niet de enige case die MobileFun wordt verkocht, ze hebben nog veel meer MacBook Po 13″ Retina cases. Kijk ook daar eens naar, mocht deze je niet bevallen.

Groetjes