In samenwerking met MobileFun mag ik ook deze keer weer een case reviewen. Ditmaal een case voor mijn nieuwe toestel, de iPhone 6. 

CaseNa bij de iPhone 5 tot volle tevredenheid gebruikt hebben gemaakt van de Spigen Tough Armor, koos ik deze keer wederom voor dezelfde case, maar dan natuurlijk voor de iPhone 6. De case zorgt ervoor dat alle hoeken van je toestel zijn beschermd, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Voor de case voor de iPhone 5 schreef ik overigens al eerder een review.

BeschermingAan de achterzijde van de case is op iedere hoek een heel klein verhoginkje bevestigd waardoor de case zelf niet op de tafel leunt als je hem neerlegt, hierdoor is ook de achterzijde van je case dus beschermd tegen krassen.

De iPhone zelf is erg glad en de case geeft een betere houvast in je handen. De eerste dagen dat ik het toestel in mijn bezit had heb ik het steeds met 2 handen vastgehouden omdat ik bang was dat het uit mijn handen zou glippen. Nu met de case ben ik weer verzekerd van grip en stevigheid. Natuurlijk maakt het de iPhone iets dikker, maar in verhouding met de iPhone 5 is het nog steeds een stuk dunner.

UitsparingenDe case is voorzien van alle openingen die nodig zijn om bijvoorbeeld je iPhone op te kunnen laden. Aan beide zijden van de case zitten de knoppen verwerkt voor zowel het volume als de aan- en uitknop.

KnoppenOmdat de iPhone 6 natuurlijk een splinternieuw toestel is, wil iedereen het toestel ook even bekijken en vasthouden. De eerste reactie die de afgelopen week steeds kreeg was ‘Wauw, wat een mooi hoesje!’.
En dat is nu precies mijn opzet met deze case, het moet niet de beauty van het toestel wegnemen… Het voegt zelfs iets extra’s toe!

De case is verkrijgbaar in diverse kleuren. Omdat ik heb gekozen voor de zilveren versie van de iPhone heb ik ook de zilveren case gekozen. De case kost € 32,49 en je kunt hem hier bestellen.

Groetjes-Serena-schuin-bladeren