In samenwerking met MobileFun mag ik wederom een gadget voor de iPhone reviewen. Ditmaal de Spigen SGP Tough Armor Case voor de iPhone. Deze week is het Spigen Week en en MobileFun biedt al zijn klanten € 3,50 korting bij de bestelling van een van de cases.

AchterkantDe case wordt verstuurd in een stevig doosje waar een korte beschrijving bij zit over hoe de case aan te brengen om je iPhone.

De case bestaat eigenlijk uit twee delen. Het rubberen gedeelte en een harde kunststoffen achterzijde. Toen ik de case om de iPhone had gedaan bleek dat het harde gedeelte niet netjes aansloot bij de volumeknoppen. Ik heb de case goed bekeken en kwam tot de conclusie dat er iets te veel rubber naast een volumeknopje zat waardoor het harde gedeelte niet in de hiervoor bestemde uitsparing kon vallen. Na een miniem stukje rubber weg te hebben gesneden paste alles echter weer perfect.

Spigen 3Combinatie van TPU en polycarbonaat voor dubbele bescherming tegen vallen en krassen:

De Tough Armor Case voor de iPhone 5S / 5 is een twee laagse TPU en een polycarbonaat case om de beste bescherming te bieden in een vorm ingerichte case. Het webpatroon van de TPU case is voorzien van verbeterde schokabsorptie aan de bovenkant, onderkant en hoeken om extreme bescherming te bieden voor je iPhone 5S / 5 tegen vallen en krassen.

Geavanceerde Schokabsorptie technologie:

De Spigen Tough Armor case heeft de nieuwste technologie in schokabsorptie. De Air Cushion technologie zal alle hoeken van je toestel beschermen tegen vallen en stoten. Tevens heeft de voorkant een verhoging waardoor je geen krassen op je iPhone 5S / 5 scherm krijgt als je deze naar beneden plaatst.

Air Cushion Technologie:

Soms maken de kleinste uitvindingen het grootste verschil. Spigen SGP cases inclusief deze beschikken over de zogenaamde Air Cushion technologie. Dit wil zeggen dat alle hoeken beschermd zijn tegen stoten en vallen en schokabsorptie bieden. Tevens is de case gemaakt van TPU dat je toestel extra bescherming geeft.

Spigen 2Conclusie:

Ik heb de case nu een dagje in gebruik en ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben. De case voelt stevig aan en ik heb ook echt het gevoel dat mijn iPhone goed beschermd is. De hoes sluit overal keurig aan en ondanks dat de volumeknoppen en de powerknop voorzien zijn van rubber door de hoes, belemmert dit niet het gebruik van deze knoppen. Buiten het schoonheidsfoutje met de achterzijde, die nu dus keurig opgelost is, heb ik het idee dat de achterzijde van de case wel krasgevoelig is. Dit gedeelte had van mij in plaats van kunststof van metaal mogen zijn. Al met al echter een fijne case die ik voorlopig zeker om mijn iPhone zal laten zitten.

Aanschaf:

De case is niet alleen beschikbaar voor de iPhone, maar ook voor diverse andere merken en typen telefoons. Als je op deze link klikt kun je alle beschikbare modellen bekijken. Spigen heeft diverse modellen waar beslist iets van jouw smaak tussen zal zitten. Zoals gezegd biedt MobileFun haar klanten deze week € 3,50 korting op de bestelling van een van deze cases. Vul bij je bestelling de actiecode SPIGENKORTING in om van deze aanbieding te kunnen profiteren.

GroetjesSerenaLente