In samenwerking met GSMpunt.nl mag ik deze keer iets reviewen voor mijn Apple Watch. Twee verschillende cases!!! 

Omdat ik een aluminium kleur horloge heb koos ik ook de cases in een aluminium kleur. Ik koos voor de Spigen Thin Fit en de Spigen Slim Armor.
Tevens kreeg ik van GSMpunt.nl een Tempered Glass Screen Protector gestuurd, maar eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik deze niet heb getest. De protector is veel kleiner dan het daadwerkelijke schermpje en ik vind het dus gewoon lelijk als je dat ziet zitten.

Pakketje…

Alles werd verstuurd in een stevig kartonnen doosje dat gewoon door de brievenbus past. In het doosje waren de verstuurde artikelen gewoon in hun eigen doosje verpakt. Keurige verzending.

Thin Fit

Ik heb beide cases getest en ik ben echt het meest tevreden over de Thin Fit.
De Spigen Thin Fit is een case die heel makkelijk te bevestigen is. Je klikt hem gewoon over de Watch en dat is het. Aan de rechterzijde zitten twee uitsparingen voor beide knopjes en alles sluit naadloos. Het is heel even wennen omdat je digital crown nu iets ‘smaller’ is om aan te draaien, maar daar ben je snel aan gewend.
In diverse reviews op internet las ik dat deze case nogal snel los kan klikken. Ik kan hier echter totaal niet over meepraten. Ik draag hem nu bijna een week en alles is keurig blijven zitten.

Slim Armor

De Spigen Slim Armor case is er eentje die ik denkelijk zal dragen als ik iets ga doen waarbij de mogelijkheid tot beschadiging iets groter is. Voor de bevestiging dien je het bandje los te maken waarna je de Watch in de case moet duwen. De case is flexibel en dat gaat dus redelijk makkelijk. Een nadeel vind ik echter dat de digital crown echt heel moeilijk te bedienen is, hij is nagenoeg onbereikbaar. Nu kun je natuurlijk scrollen door je vinger over het scherm te bewegen, maar ik gebruik hiervoor eigenlijk altijd de crown, zodat ik mezelf niet in de weg zit in beeld.
Bij de Slim Armor worden twee screen protectors meegeleverd, maar ook deze zijn veel kleiner dan het eigenlijke scherm, dus ook deze heb ik niet bevestigd.

Al met al ben ik wel heel tevreden en de Thin Fit blijft gewoon standaard om mijn Apple Watch zitten. Het maakt hem iets robuuster en daar houd ik wel van. Sowieso een erg prettig idee dat je Watch beschermd is, mocht je onverhoopt ergens tegenaan stoten of langs schuren.

Deze producten werden beschikbaar gesteld door GSMpunt.nl. Naast hoesjes voor de Apple Watch, zijn hier bijvoorbeeld ook iPhone 6 hoesjes en Lumia 640 hoesjes te vinden.

Groetjes