In samenwerking met iAccessoires.nl mag ik een heel handige standaard voor mijn Apple Watch reviewen. Ik kan al verklappen, hij is klein, maar ik ben er heel blij mee!!!

Spigen Apple Watch Night Stand…

Ik moet iedere ochtend behoorlijk vroeg opstaan en ik heb dan ook echt 3 wekkers. Mijn iPhone, de echte wekker en tot slot nog de Apple Watch. Om deze laatste ook nog als wekker weer laten geven moet hij aan de lader hangen en rechtop op de zijkant staan. En hier komt de Spigen Stand om de hoek kijken.

Spigen Stand lader…

De Spigen Stand is geheel van zacht kunststof en is zwart van kleur. Aan de achterzijde zit een uitsparing waar je de lader voor de Apple Watch in klemt. Je kunt er de kabel zowel aan de linker- als aan de rechterzijde bevestigen. Tevens komt er een extra stripje bij voor als je, zoals ik, het 38 mm model hebt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je Apple Watch mooi in het midden van de stand zit en dus ook op kan laden.

Nanotac Pad…

Aan de onderzijde van de lader zit een zogenaamde Nanotac Pad waardoor je de stand als het ware vastplakt op de plek waar jij hem wilt hebben. In mijn geval is dat dus het nachtkastje. Voordeel is echter dat je hem ook heel makkelijk weer los kunt halen en gewoon op een andere plek weer vast kunt plakken.

Spigen Apple Watch Night Stand…Ik heb de Spigen Stand nu een paar dagen in gebruik en ben er ontzettend tevreden over. Eindelijk geen gedoe meer met een loshangende kabel en een horloge dat over het nachtkastje schuift als je het alarm uit wilt zetten. Hiernaast zie je hoe de Spigen Stand op mijn nachtkastje staat. Ziet echt keurig uit als de Apple Watch er op staat…

Wat voor mij vooral erg prettig is, is het feit dat je de Apple Watch gewoon via de bovenzijde op de stand kunt leggen. Ik heb een gesloten band aan mijn horloge en bij mijn vorige stand moest ik die hier als het ware omheen schuiven. Iedere avond opnieuw weer een gedoe.

Wil jij deze Spigen Stand nu ook op je nachtkastje hebben staan? Hij is hier te verkrijgen voor € 29,99.

iAccessoires verkoopt natuurlijk nog meer Apple Watch accessoires. Of wat dacht je van een Apple Watch standaard of een Apple Watch hoesje? Keuze genoeg!!!

Groetjes