In samenwerking met MobileFun wederom een review over een case voor mijn MacBook Pro Retina 13″. Dit keer de case waar ik al een tijdje op zat te wachten, de Speck SeeThru Glossy.

Speck SeeThru Glossy

In mijn review over de case die ik laatst mocht reviewen schreef ik al dat ik het belangrijk vind dat mijn MBP goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Maar, het oog wil natuurlijk ook wat… De MBP heeft van zichzelf al een heel mooi uiterlijk en eigenlijk is het gewoon zonde om dat te verbergen. Daarom koos ik dit keer dus voor een case die geheel transparant is en eigenlijk niets afdoet aan het originele uiterlijk van de MBP.

Ik kan eigenlijk heel kort zijn in deze review. Deze case is alles wat je ervan verwacht. Hij is heel makkelijk aan te brengen (Wel even een geklungel om geen stofjes eronder te krijgen), maar na het vastklikken van de boven- en de onderzijde ben je al klaar.

De case is rondom voorzien van de juiste uitsparingen voor de diverse poorten en als de MBP gesloten is sluit de case overal naadloos aan.
Aan de onderzijde zitten rubberen dopjes waardoor je MBP niet schuift als je deze op een gladde ondergrond hebt staan.

Even een filmpje om te laten zien hoe simpel het is om de case te bevestigen en ook weer te verwijderen…

Kortom… Dit is de perfecte case als je graag wilt dat je MBP goed beschermd is, maar toch zijn mooie uiterlijk behoudt.

De case is hier verkrijgbaar voor € 39,49. Een absolute aanrader!!! Mijn vorige MBP was ook voorzien van een Speck Case en ik heb deze kunnen verkopen met een gloednieuw uiterlijk. Er zat nog geen krasje op, terwijl deze toch regelmatig in mijn rugzak te vinden was.

MobileFun verkoopt niet alleen hoezen voor je MacBook Pro, maar heeft ook hoesjes voor de iPhone 6S Plus.

Groetjes