Dit keer mag ik in samenwerking met MobileFun een wel heel erg leuk item reviewen. Een bluetooth speaker die je gewoon in de douche kunt hangen en waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of deze nat wordt.

BLU04Toen ik de speaker deze week ontving ben ik hem natuurlijk meteen op gaan hangen. De speaker is aan de achterzijde voorzien van een grote zuignap. Helaas, op de tegels in mijn badkamer zit een minimaal werkje waardoor de speaker binnen 1 minuut weer naar beneden klettert. Na 3 duikbeurten heb ik hem dus uiteindelijk maar op de spiegel geplakt waar hij nu muurvast zit. Mensen met een glazen douchewand hebben dus geluk, daar blijft hij prima op zitten. Persoonlijk had ik graag ook nog een andere bevestigingsmethode gezien, bijvoorbeeld een touwtje of iets dergelijks waarmee je hem aan de kraan kunt hangen of zo.

De speaker is heel makkelijk te verbinden met de bluetooth van je gsm of tablet. Eenmaal accepteren, je hoeft niet eens een wachtwoord te geven, en de volgende keer maakt hij bij het aanzetten van de speaker automatisch verbinding. Het belangrijkste van de speaker is natuurlijk dat je muziek kunt luisteren terwijl je lekker in bad ligt of onder de douche staat. Het geluid is prima!!! Op de speaker zitten de knoppen voor voor- en achteruit, play/pauze en jazeker, zelfs een knop om een telefoontje aan te nemen. In eerste instantie miste ik de knoppen voor het volume, maar het blijkt dat je het volume kunt regelen door de voor- en achteruitknop iets langer ingedrukt te houden. Alweer een minpuntje weggeveegd.

En dan het bellen. Aangezien ik de speaker dus niet in de douche zelf heb hangen kan ik het niet testen terwijl er een lading water klettert, maar ik heb net wel even een heel gesprek gevoerd met een vriendin die ik even als proefkonijn nam. Volgens haar kom ik qua volume prima binnen en ben ik ook goed te verstaan. Heel af en toe is het geluid een beetje hakkelend, maar over het algemeen verliep het gesprek prima.
Het geluid aan mijn kant was prima, geen gehakkel en alles was prima en luid en duidelijk te verstaan. Handig als je je af staat te drogen en even geen handen meer over hebt om je gsm vast te houden…

BLU03Over de batterijduur kan ik op dit moment nog niets zeggen. Volgens de omschrijving heeft de speaker een speelduur van ca. 6 uur, maar ik hoorde al van bekenden die de speaker ook hebben dat deze een bijna onuitputtelijke accu heeft. Aan de onderzijde van de speaker zit een klein laadpunt dat met een dopje wordt afgesloten. Zolang je de speaker daadwerkelijk in de goede richting ophangt kan er volgens mij niets mee gebeuren.

Op dit moment is voor mij dus het enige minpunt dat ik hem niet in de douche zelf kan ophangen omdat hij niet op de tegels blijft plakken. Binnenkort eens kijken of ik zelf iets kan creëren middels een touw of iets dergelijks waardoor ik hem toch op kan hangen…

Wil jij de speaker ook hebben? Hij is hier verkrijgbaar voor de prijs van € 25,49. Hij is overigens ook in het groen, roze of met een bloemenprint verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils.

Groetjes