In samenwerking met GSMpunt.nl mag ik dit keer een review doen over de Nude Audio Super-M, een bluetooth speaker. Nou, om te beginnen, ik ben waanzinnig enthousiast. Wat een GEWELDIG geluid komt er uit dat dingetje!!!

De speaker wordt verzonden in een hele gave verpakking. De buitenzijde is voorzien van alle info en geeft meteen zicht op de speaker.

Verpakking Nude

Als je eenmaal de kartonnen verpakking hebt verwijderd zit de speaker zelf in een stevige plastic verpakking. Hierin zit tevens een mini USB-kabel om de speaker op te laden en de handleiding.

Binnenzijde verpakking Nude

Het pairen van de speaker is heel eenvoudig. Zodra je de speaker aanzet met een korte druk op powerbutton zul je zien dat het bluetoothlampje gaat knipperen. Even selecteren op het apparaat waarmee je je muziek wilt afspelen, in mijn geval een iPhone 6, en binnen 2 à 3 seconden is de speaker verbonden.

Toetsen Nude

En dan kan de fun beginnen. Ik zette de muziek aan drukte op de volumetoetsen. Hmmm, niet zo hard… Oh wacht, even het volume van de iPhone iets harder zetten. Ik viel bijna om!!! Niet normaal hoe hard deze speaker kan, hiermee kun je een feestje wel van geluid voorzien.

De speaker is aan beide zijden voorzien van maar liefst 2 drivers en 1 subwoofer. Dat zijn er dus 6 in totaal die zorgen voor een 360º geluid.

Nude speakers

 

 

Zoals al gezegd is de speaker voorzien van Bluetooth, in dit geval zelfs van Bluetooth 4.0, en is spatwaterdicht. Je kunt er dus rustig mee onder de douche gaan staan, maar je moet hem niet daadwerkelijk onderdompelen. Erg makkelijk voor als je buiten zit te luisteren en het onverhoopt mocht gaan regenen of er vliegt een plons water uit het zwembad.

Mocht het apparaat waarmee jij je muziek af wilt spelen nu niet zijn voorzien van bluetooth is er nog steeds geen probleem. Naast het oplaadpunt zit eveneens een 3,5 mm AUX ingang.

2015-08-25 13.41.58

Inmiddels staat de speaker hier al een tijdje te spelen en ik ben echt ontzettend tevreden. Er zijn geen kraakjes te horen en het is een mooi vol geluid. Volgens de verpakking zou de speaker op een volle accu maar liefst 8 uur moeten kunnen spelen. Lang genoeg om tijdens een heerlijke zomeravond in de tuin van een muziekje te kunnen genieten.

50percent

GSMpunt.nl heeft een wel heel mooie aanbieding voor mijn lezers. Waar de speaker normaal gesproken € 99,95 kost mogen mijn lezers hem bestellen met een korting van maar liefst 50%!!!
De korting geldt vanaf vandaag t/m het einde van september. Bestel de Super-M en vul bij het afronden van de bestelling de code SUPERM50 in. De kortingscode biedt enkel 50% korting op de Nude Audio Super-M speakers.

GSMpunt.nl heeft natuurlijk ook andere artikelen die zeer de moeite waard zijn. Kijk vooral eens ook eens voor een telefoonhoesje of bij de opladers die zij verkopen. Met het oog op de komst van de nieuwe iPhone hebben ze zelfs al iPhone 6S hoesjes.

Groetjes