In plaats van een persoonlijke blog komt er deze keer weer een review van mijn hand. In samenwerking met MobielBereikbaar.nl deze keer de review over de Muvit Mini Speaker.

Muvit logo

Dit speakertje is ideaal voor mensen die graag op lokatie naar muziek luisteren. In plaats van via de luidsprekers van bijvoorbeeld je iPhone te moeten luisteren kun je deze speaker aansluiten voor een mooier en voller geluid.

VerpakkingDe Muvit Mini Speaker wordt verzonden in een net doosje en is tevens voorzien van een klein zakje waar je hem netjes in op kunt bergen op de momenten dat je hem niet gebruikt.
Deze portable speaker heeft een oplaadbare interne batterij waardoor je hem overal kunt gebruiken, zelfs op plekken waar geen stroomvoorziening is.
De speaker heeft een geïntegreerde audio input jack waardoor je meerdere speakers met elkaar kunt verbinden voor een voller geluid.

muvit-mini-speakerDe speaker is in gesloten vorm een balletje van ca. 5cm rond en is dus makkelijk mee te nemen. Wil je muziek afspelen, draai dan even beide helften een stukje uit elkaar waardoor de speaker zich opent en met enkele centimeters verhoogd wordt.

Een klein nadeel vind ik persoonlijk dat het kabeltje nogal kort is waardoor je speakertje direct naast het apparaat hangt. Dit is op te lossen door de USB-laadkabel te gebruiken welke ook is voorzien van een audiojack. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik dergelijke speakers al eerder in gebruik heb gehad en ik hier erg tevreden over ben. In de zomer maakte ik gebruik van de bluetooth ontvanger van mijn draadloze koptelefoon. Speakers op de tafel in de tuin en de iPhone toch gewoon in mijn handen in de hangmat. Ideaal!
Ook op het werk wordt dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om meerdere speakers aan elkaar te kunnen koppelen omdat meerdere collega’s in het bezit zijn van zo’n speaker. Heerlijk om je ‘eigen’ muziek op de afdeling te kunnen draaien.

De speaker heeft een output van 3W. Je kunt er natuurlijk geen discotheek mee openen maar er komt toch een aardig geluid uit. Als er een beetje stevige beat in het liedje zit danst het speakertje letterlijk over tafel. Als je dan via je iPhone, iPod, iPad of eender welk apparaat dan ook je muziek af wilt spelen zou ik het absoluut via dit speakertje doen. Het geluid is gewoon net iets voller en mooier.

Wil jij ook zo’n speakertje? Klik dan even hier en bestel direct!