Wat heb ik dit keer een grappige gadget gekregen om te reviewen. Nu, met de lange zomeravonden, een ideaal item voor in je tuin zodat je niet in het donker hoeft te zitten. Ik kreeg namelijk de MiPow Playbulb Candle.

MiPow Playbulb Candle…

De Playbulb is een ‘kaars’ op batterijen. Daar blijft het echter niet bij, het is een lampje dat je middels bluetooth met je gsm verbindt en hem daarmee alle kleuren van de regenboog kunt laten schijnen en knipperen.

Inmiddels heeft de Playbulb al wat uurtjes gebrand in de tuin en ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden over de hoeveelheid licht die hij geeft. Als je de gewone ‘kaarsmodus’ aan hebt staan verspreidt de Playbulb een prettig zacht licht waarbij je voldoende ziet, maar niet ‘verblind’ wordt.

Even een filmpje zodat jullie een beetje kunnen zien wat de mogelijkheden zijn…

 

De Playbulb is zoals gezegd heel makkelijk te bedienen met een app voor je gsm.

App 1 App 2
Een kind kan de was doen, kiezen welke kleur je wilt hebben of in welke modus dat je de Playbulb wilt laten knipperen. Ik kies zelf meestal voor de gewone kaarsmodus, maar met een feestje kun je de kaars zelf mee laten flikkeren op het ritme van je muziek. Voor ieder wat wils dus.
En wil je de kaars uitzetten? LOL, gewoon even blazen!!!

Playbulb met kaars…Door een filmpje kwam ik zelfs tot de ontdekking dat je de Playbulb ook op zijn kop kan zetten en dat er in het voetje een theelichtje kan worden gezet. Het is dus ook nog een houder voor een echte kaars. Buiten niet zo’n succes door de wind, maar binnen ziet dat erg leuk uit…

 

Wil jij de Playbulb ook bestellen? Hij is hier, bij MobileFun verkrijgbaar voor de prijs van € 21,49.

Natuurlijk verkoopt MobileFun nog veel meer artikelen, waaronder cases voor de iPhone 6.

Groetjes