Nou zeg, nu heb ik toch een gave gadget gekregen om te reviewen!!! Ik ben er zo blij mee dat ik zelfs heb toegevoegd aan mijn EDC, ik sleep hem gewoon overal mee naartoe…

Ik heb het over de Kenu Stance, een ideaal kleine tripod voor je iPhone (mits deze is voorzien van een lightning aansluiting) of telefoon voorzien van een micro usb. Zo handig, geen geklungel meer met neerzetten, zowel verticaal als horizontaal.

Kenu Stance

Ik heb uiteraard de versie ontvangen voor de iPhone en was echt verbaasd toen ik het dingetje uitpakte. Wat is die klein!!! Maar, ondanks dat de tripod zo klein is, hij is gemaakt van metaal en daardoor ook ontzettend stevig…

De Stance is volledig in te klappen en is daardoor zo compact dat hij makkelijk in het vijfde broekzakje van je jeans past. Heel makkelijk mee te nemen dus.
Als je hem uitklapt kun je het oranje pinnetje in de lightning uitgang duwen, waardoor de iPhone netjes blijft staan. Het pinnetje waar je je iPhone op vastklikt zit op een kogeltje waardoor je je iPhone in alle hoeken draaien die je zelf wilt.

Kenu Stance tripod

Helemaal mooi is dat bij de Stance ook een klein verloopstukje mee wordt geleverd waar je je lightning kabel in kunt klikken zodat je hem ook op kunt laden als je hem neerzet.
De pootjes zijn voorzien van rubberen uiteinden zodat de Stance niet wegglijdt en stevig op zijn plek blijft staan.
Dat laatste is vooral handig als je iPhone op de zijkant neer wilt zetten. Door de Stance ingeklapt te laten kun je hem zo kantelen dat je ook makkelijk een filmpje kunt kijken zonder dat je steeds iets moet zoeken waar je iPhone tegenaan kunt laten leunen.

Hierbij even een klein promotiefilmpje zodat jullie een beter idee krijgen van wat ik hierboven allemaal heb uitgelegd.

 

Wat ik nog het meest grappige aan de Stance vind is dat deze dus ook is voorzien van een flessenopener. Hoe handig is dat dan? Ik wil de keren niet tellen dat ik een flesje drinken open wilde maken en ik zo snel geen opener kon vinden. Dan maar klungelen met een aansteker of zo. Maar dit? Zo handig!!!

Kenu Stance Android

Zoals ik al zei is de Stance ook verkrijgbaar voor telefoons welke zijn voorzien van een micro USB-aansluiting. Om onderscheid te maken is deze niet voorzien van oranje, maar van groene accenten.
Ik weet even niet of deze ook is voorzien van een adaptertje voor je kabel, maar ook zonder is het gewoon een hartstikke handig dingetje.

Wil jij nu ook een Stance bestellen? Deze zijn beide verkrijgbaar bij MobileFun voor € 35,49.
Kenu Stance Compact iPhone 6 / iPhone 6 Plus Tripod
Kenu Stance Compact Micro USB Smartphone Tripod

Er zijn natuurlijk nog veel meer gadgets te verkrijgen bij MobileFun, waaronder iPhone 6 hoesjes.

Groetjes