Niet alleen kreeg ik van MobileFun een nieuwe case om te reviewen, ze stuurden me ook een nieuwe autohouder. Dit keer een review met een filmpje, dat maakt het allemaal net iets duidelijker…

Met de komst van de nieuwe iPhone 6 was ook de autohouder die aan mijn dashboard zat uiteraard te klein geworden. Ook tijd dus om een nieuwe houder te gaan zoeken. Na een kleine zoektocht op internet kwam ik de Kenu Airframe tegen. Een universele houder die diverse toestellen inclusief case kan vasthouden en zonder toestel gewoon erg klein is en dus niet zo erg opvalt. De houder past op vrijwel alle modellen luchtroosters in de auto en is dus ook in vrijwel iedere auto te plaatsen.

Ik heb de houder nu ongeveer een weekje in gebruik en ik ben erg tevreden. Waar ik bij de vorige houder steeds de case moest verwijderen, kan ik hem nu gewoon compleet in de houder schuiven. Je moet in het rooster even de juiste hoogte vinden omdat het gewicht van je telefoon het roostertje omlaag trekt. Ik kan de iPhone netjes gedeeltelijk op het dashboard laten steunen waardoor deze echt super stevig zit en dus ook onder het rijden niet trilt.

De Kenu Airframe is momenteel in de aanbieding en hier verkrijgbaar voor de prijs van € 25,99.

Mocht je trouwens een iPhone 6 Plus hebben, dan moet je de Airframe+ bestellen, deze kan verder uit elkaar schuiven zodat ook grotere toestellen passen. De Airframe+ is hier verkrijgbaar voor de prijs van € 32,49.

Groetjes-Serena-schuin-bladeren