Wederom een review van mijn hand. Deze keer in samenwerking met MobileFun. Deze week mocht ik diverse cases thuis ontvangen en ik heb ze allemaal eens even uitgebreid onder de loep genomen.

Een goede case is, vind ik, gewoon een must-have voor je iPhone. Je toestel is goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en bij sommige cases is het zelfs mogelijk om ook nog pasjes en geld op te bergen.

10-in-1 Silicone Case Pack

Siliconen

Hier kan ik kort en bondig over zijn. Je ontvangt een pakket met hierin maar liefst 10 verschillende kleuren siliconen cases. De cases sluiten mooi aan en alle knoppen en openingen zijn prima te benaderen en te bedienen. Persoonlijk had ik het mooier gevonden als er aan de achterzijde ook een uitsparing had gezeten waardoor het Apple Logo goed zichtbaar was. Daarentegen is hierdoor wel de volledige achterzijde beschermd tegen krassen of andere beschadigingen.

Wil jij deze set ook aanschaffen? Voor € 17,99 kun je hem hier bestellen.

 

Ultra Slim Slide Open Case

Slide walletIk moet eerlijk bekennen dat ik deze case een tegenvaller vind.
De case is gemaakt van plastic en oogt en voelt hierdoor zeer goedkoop.
Volgens het plaatje dat hiernaast zichtbaar is zouden de tijd en de slider zichtbaar moeten zijn als je het toestel via de powerknop aanzet. Helaas zitten de openingen niet op de goede hoogte en zijn beiden dus niet goed te zien. Mogelijk dat dit komt door iOS7, ik weet niet of ze bij iOS6 wel op de goede hoogte zaten.
Daarentegen is de case fijn dun en zit deze dus nog steeds prettig in je broekzak.

Mocht je deze case toch overwegen? Voor € 15,49 kun je hem hier bestellen.

Leren Stijl Wallet Case

Wallet paars openDit is absoluut mijn favoriet in de cases die ik mocht ontvangen. Met deze case heb je niet alleen de mogelijkheid om je iPhone op te bergen, er zitten ook uitsparingen in om enkele pasjes en papiergeld op te bergen.
De omslag is voorzien van een magnetische sluiting waardoor de case netjes dicht blijft en er zit tevens een strap bij welke je aan de zijkant kun bevestigen.
Aan de binnenzijde zitten twee uitsparingen waar je een pasje in op kunt bergen en hierachter zit nog een uitsparing waar je enkele biljetten in op kunt bergen. Ideaal, je hebt direct alles bij de hand.

Wil je deze case aanschaffen? Voor € 17,99 kun je hem hier bestellen.

Uiteraard heeft MobileFun nog veel meer cases die geschikt zijn voor de iPhone 5. Hier kun je ze allemaal eens rustig op je gemak bekijken. Uiteraard heeft MobileFun niet alleen cases te koop voor de iPhone. Ze hebben een ruim assortiment aan accessoires voor je mobiele device van eender welk merk.

Groetjes herfst 2