Vandaag een van mijn meest gave reviews ooit!!! Niet dat deze review beter is dan de vorige die ik geschreven heb, maar één van de items die ik nu mag reviewen is echt héél mooi!!!

(Klik op de afbeeldingen voor een vergroting)

Compleet…In samenwerking met KabelDirect mag ik namelijk de Hoco Roestvrij stalen band voor de Apple Watch reviewen. En alsof dat nog niet voldoende was kreeg ik er ook nog een Hoco case bij waardoor het lijkt alsof ik een RVS Apple Watch heb in plaats van een aluminium.
De Apple Watch krijgt door deze items ineens een heel luxe uiterlijk in plaats van een sportief uiterlijk.

Verpakking…Maar ten eerste dan de band. Ik heb gekozen voor de band met 3 schakels. Deze zit netjes verpakt in een stevig doosje waar ook een handleiding in zit waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je schakels uit de band kunt verwijderen om deze op maat te maken.

Dat verwijderen van de schakels is even een klein klusje, maar KabelDirect levert gelukkig een klein apparaatje erbij waardoor het een stuk makkelijker wordt om de pushpins te verwijderen.
De band is echt ruim, ik heb 4 schakels moeten verwijderen en ik heb echt geen iele polsjes…
(Zorg er overigens wel voor dat de band een beetje strak zit, anders werkt de hartslagmeter niet en moet je de Apple Watch steeds ontgrendelen.)

Pushpin verwijderen…

Adapters…De band is reeds voorzien van de adapters waarmee je deze in je Watch kunt schuiven. Geen gedoe dus meer met kleine schroefjes, alles is al keurig gemonteerd. Hiernaast zie je een foto waarbij ik de case nog niet bevestigd heb, om een beter idee te geven van de adapters.

Sluiting…De sluiting van de band is voorzien van een mechanisme waarbij je deze ontgrendeld door op de twee kleine knopjes aan de buitenkant te drukken.
Het merk ‘Hoco’ staat keurig in de sluiting gegraveerd.

De Apple Watch zelf is redelijk licht qua gewicht en met deze band is het wel even wennen om weer wat extra gewicht rond je pols te hebben. Ik vind dat echter totaal niet vervelend. Ik heb vroeger altijd zwaardere horloges gedragen en vind het zelfs wel prettig dat ik nu ook echt ‘voel’ dat ik een horloge draag.

En dan de case. Hier kan ik vrij kort over zijn. De case is eigenlijk een soort bumper die je binnen 1 seconde op de Apple Watch klikt. De case zorgt ervoor dat het scherm niet direct aan de oppervlakte ligt en dus beschermd is mocht je onverwachts tegen een muur of iets dergelijks stoten. Ik heb de case gekozen welke is voorzien van een zilveren coating, waardoor het lijkt alsof ik een stalen Apple Watch heb. Het totaalplaatje is gewoon erg mooi, tenminste, dat is mijn mening.

Zeg nou zelf, dit ziet er toch prachtig uit?

Dichtbij…

Wat kost het nou allemaal? De door mij gekozen stalen band kost € 48,95 en de case kost € 9.95.
Maar… Ik mag de lezers van mijn blog een kortingscode van 10% aanbieden als ze iets bestellen uit de categorie van de Apple Watch accessoires. Prettig toch!!!
Vul bij je bestelling de code ‘serena0915‘ en de 10% korting zal worden verrekend.

KabelDirect verkoopt ook de stalen band voor de 42 mm Space Grey die echt sprekend op de originele Link Bracelet van Apple lijkt. Erg mooi!!!
Zo’n Apple Watch moet natuurlijk ook opgeladen worden en dan is het wel zo handig om hier een mooie Hoco dock voor neer te zetten.

Mocht je besluiten om ook een andere band aan je Apple Watch te zetten dan zijn de banden van Hoco een echte aanrader. KabelDirect is een van de weinige Nederlandse bedrijven die zich officieel dealer van deze producten mag noemen, bijna nergens is een grotere collectie van dit merk te vinden. The place to be dus!!!

Groetjes