Door MobileFun werd mij gevraagd om een product voor de iPhone 5 te reviewen. Dit doe ik natuurlijk graag, ik ben altijd in om nieuwe gadgets uit te proberen. Ik mocht zelf iets uitzoeken en het is het ‘iPhone 5 Platinum Pakket – Zwart‘ geworden.

PakketHet pakket werd binnen 1 dag verzonden (helaas was ik niet thuis en ontving ik het vandaag pas, maar dat mag de pret niet drukken) en alle artikelen zaten netjes apart in zakjes of in een doosje verpakt.

In het pakket zitten de navolgende goederen:

Autohouder, 3 screenprotectors, sportarmband, insteekhoesje, bureauhouder, pen met stylus en een rubberen case.

Screenprotector

Waar ik vooral naar uitkeek was de screenprotector. Het was een verrassing toen er 3 stuks in het pakketje bleken te zitten. Normaal gesproken is het altijd een gepriegel om de protector netjes op het scherm te krijgen, maar deze zat er binnen no-time op. Bij het setje protectors zit een doekje om je scherm van tevoren goed schoon te maken en een klein kaartje om de luchtbellen weg te wrijven. De protector is licht mat waardoor het scherm niet meer zo schittert. De protector is in ieder geval al zeer positief ontvangen!!!

BureaustandaardEn dan de bureaustandaard. Deze is helemaal in de stijl vanApple. Het betreft een aluminium voetje met hierop een plaatje voorzien van een rubberen anti-sliplaagje. Onder het voetje zit een zacht stukje bekleding zodat de ondergrond niet bekrast wordt.
De iPhone blijft zowel los als ik een hoesje perfect liggen en het ziet er een stuk netter uit op het bureau. De standaard is zowel in de lengte als in de breedte te plaatsen.

CarkithouderDe autohouder is voorzien van een zuignap waardoor hij op het raam van de auto bevestigd kan worden. Ik heb het zojuist even geprobeerd en nadat je de zuignap hebt aangedraaid aan het voetje zit hij echt muurvast. Wil je hem niet op het raam, maar eventueel op het dashboard kan dit ook door middel van het meegeleverde plaatje dat je op het dashboard vast kunt kleven of schroeven. Doordat de houder uitschuifbaar is, is deze ook geschikt voor andere modellen telefoons.

 

Sportband 2 Insteekmapje Pen

Het pakket is verder nog voorzien van 3 hoesjes en een pen. De sportarmband past prima om mijn arm en er zit nog een klein vakje in waar je eventueel een sleutel in op zou kunnen bergen. Een klein gemis is dat er aan de onderzijde geen opening zit voor de kabel van de koptelefoon waardoor je genoodzaakt bent je iPhone er op de kop in te steken.
Over het insteekhoesje en de cover (Niet op de foto) kan ik weinig vertellen. Ze passen allebei prima en bij de cover zijn alle knoppen en openingen netjes bereikbaar.
De pen is zwart schrijvend en aan de bovenzijde voorzien van een stylus. Ook deze werkt prima. Nu zal ik deze zelf niet gaan gebruiken in combinatie met mijn iPhone, maar is misschien wel handig om te tekenen of iets dergelijks op mijn iPad.

Al met al is het een zeer compleet pakket waarbij ik vooral te spreken ben over de screenprotector en de bureaustandaard. Het pakket is te verkrijgen voor € 31,99 hier te verkrijgen.
Mocht je op zoek naar een ander hoesje voor je iPhone 5, kijk dan ook hier even!!!

Ik wil hierbij Robin graag bedanken dat ik voor hem de producten mocht reviewen en mag blijven gebruiken. Ik blijf me aanbevolen houden!!!

Groetjes-Serena-schuinkerst