Niets leukers dan accessoires voor mijn nieuwe gadget te kunnen reviewen. Ditmaal een lederen horlogebandje voor mijn Apple Watch…

Leather strap…

Het bandje is afkomstig van MobileFun en werd verstuurd in een keurige bubbeltjesenvelop. Het bandje zelf zit in een keurig doosje.

Leather band.

Zoals jullie op de foto kunnen zien (Sorry, de foto is een klein beetje donker) is het bandje ook voorzien van de adapters waarmee je het bandje aan de Apple Watch kunt bevestigen. Tevens zit er een schroevendraaiertje bij waarmee je je de adapters kunt openen en er eventueel een ander bandje aan zou kunnen bevestigen. Dat is het mooie, door de adapters kun je nu ieder bandje aan je Apple Watch bevestigen dat je maar wilt…

Leren bandje…Inmiddels draag ik het bandje ongeveer een week en kan ik met recht zeggen dat ik er erg blij mee ben. Omdat het leer is moet zo’n bandje altijd even ‘in model’ komen, maar inmiddels heb ik de juiste maat gevonden. Niet te strak en niet te los. Wat ik vooral een voordeel vind ten opzichte van de sportsband is dat het niet zo zweet. Bovendien ziet het er ook een stuk netter uit, je ziet niet direct dat het een smartwatch is en ergens vind ik dat ook wel prettig. Ik ben trots op het feit dat ik een Apple Watch draag, maar niet iedereen hoeft dat meteen te zien.
Het enige kleine nadeel is dat ik het bandje een beetje te smal vind. Het had van mij iets robuuster mogen zijn. In de adapter zit nog best wat speling en het bandje had makkelijk 2 mm breder kunnen zijn en had niet zo smal uit hoeven lopen in de richting van de sluiting.

Al met al ben ik zeer tevreden en weet ik zeker dat dit een bandje is dat ik veel zal dragen. Dat is wat ik ook zo leuk vind aan dit horloge, de bandjes heb je letterlijk binnen 2 seconden gewisseld waardoor je altijd een bij je kleding passend bandje kunt dragen.

Wil jij dit bandje ook bestellen? Voor € 36,49 kun je het bandje hier bestellen. Het bandje is tevens in het zwart, bruin en rood verkrijgbaar. Ik heb de 38 mm versie, maar uiteraard is deze ook in de 42 mm verkrijgbaar.
Bij MobileFun kun je terecht voor een heleboel andere gadgets. Mocht jij nu ook iets leuks zoeken, kijk dan vooral even bij de categorie Apple Watch Accessoires.

Groetjes