In samenwerking met MacManiack werd ik in de gelegenheid gesteld om een sleeve voor mijn MacBook Pro te testen.
Ik neem mijn MBP regelmatig mee in mijn rugzak en wil dan natuurlijk graag dat deze goed beschermd is.

Buiten het feit dat er meestal een hard shell case om de MBP zit heb ik er ook graag nog een hoes omheen, zodat én de case niet bekrast raakt én ik er nog wat papieren en kleine gadgets bij kan proppen.
Ik heb een tijdje op de site van MacManiack rond gesnuffeld en kwam uiteindelijk de Gearmax Tweed Wollen Sleeve voor een MacBook van 13″ tegen. Deze sleeve is geschikt voor de MacBook Air, Pro en Pro Retina.

Luxe uitstraling…Toen ik de verpakking zag was ik al meteen verkocht door de sleeve. Het tweed geeft de sleeve een zeer luxe uitstraling en ziet er heel ‘duur’ uit. Ik houd van luxe artikelen en dat sprak me dus erg aan.
Bij het uitpakken van de sleeve kwam de tweede verrassing. De sleeve is waanzinnig ‘dik’ waardoor een goede bescherming dus gegarandeerd is.

Ritssluiting opladen…

De sleeve is voorzien van twee ritssluitingen. Een ritssluiting aan de bovenzijde waar je de MacBook in de sleeve schuift. Aan de onderzijde zit er op de hoek van de sleeve een kleine ritssluiting waardoor je je MacBook toch op kunt laten terwijl deze in de sleeve zit.

Met MBP…

Ook de binnenzijde van de sleeve is een lust voor het oog. De sleeve is geheel gevoerd met een superzachte stof die zo vanaf een teddybeer kon zijn gestroopt. Het ziet er niet alleen netjes uit, het voelt ook heerlijk aan. Nergens scherpe randjes of iets dergelijks die je MacBook op enige wijze zouden kunnen beschadigen.
Tevens zit er aan de binnenzijde een extra vak waarin je papieren of kleine goederen in op zou kunnen bergen. De ritssluiting van dit vak zit op dusdanige wijze weggewerkt dat ook deze op geen enkele manier met je MacBook in contact kan komen, dus ook hier geen enkele kans op beschadigingen.

Extra vak…

Ondanks dat mijn MacBook inmiddels dus voorzien is van een hard shell case past deze nog steeds perfect in de sleeve. En, de sleeve past ook nog eens perfect in mijn rugzak.

Volgens mij hebben jullie inmiddels wel in de gaten dat ik erg enthousiast ben over deze sleeve. De sleeve is hier verkrijgbaar voor € 23,90.
De sleeve is overigens ook verkrijgbaar voor de 11″ en 15″ modellen.
Ik vind het een absolute aanrader en een must als je je MacBook regelmatig moet vervoeren. Kopen dus!!!

Groetjes