In samenwerking met Hoesjes Outlet mag ik ook deze keer weer een cover reviewen. Ditmaal een lederen cover voor de iPhone 6. 

Deze cover leek me wel handig voor wanneer je even weinig plek in je zakken hebt om alles weg te stoppen. De cover is namelijk niet alleen een bescherming voor je iPhone, aan de achterzijde zitten ook nog twee uitsparingen om pasjes in te kunnen doen.

De cover zit netjes verpakt in een plastic zakje en wordt verzonden in een bubbeltjesenvelop. Weinig kans dus op beschadigingen tijdens het verzenden.

Binnenzijde coverDe cover is aan de binnenzijde voorzien van een tekst welke impliceert dat de cover handgemaakt is. Als ik persoonlijk ben, heb ik hier mijn twijfels bij, gezien de afwerking. Als je de vormen goed bekijkt moet dit met een machine zijn gemaakt. Daarentegen is het wel een nette afwerking.
Maar ach, het ziet er wel leuk uit.

Voorzijde coverDe iPhone 6 klikt makkelijk vast in de case. Aan de buitenzijde/zijkanten van de case zijn uitsparingen gemaakt voor de diverse knoppen, camera en aansluitingen. De cover sluit naadloos aan.

Achterzijde coverAan de achterzijde van de cover zitten twee vakjes waarin je eventueel pasjes zou kunnen doen. Handig, omdat je dan eventueel je beurs thuis zou kunnen laten.
Nadeel hiervan vind ik echter de cover hierdoor redelijk wiebelig op tafel ligt.

Pasjes coverDe pasjes passen keurig in de hiervoor bestemde vakjes en schuiven er redelijk makkelijk in. Er weer uit halen is een ander verhaal. De pasjes zitten redelijk klem waardoor je ze een beetje naar voren moet buigen om uit het vakje te kunnen schuiven. Lijkt me niet bevorderlijk voor de magneetstrip op een bankpas. Er past dan ook echt maar 1 pasje per vakje.

Conclusie:

Al met al is dit een keurige cover die er redelijk luxueus uitziet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze niet dagelijks zal gebruiken, hoogstens als ik een keer geen plek heb om ook nog mijn beurs mee te nemen en ik toch een paar pasjes bij de hand moet hebben.

Wil jij nu ook zo’n cover? Via deze link kun je hem ook bestellen voor het bedrag van € 19,99.
Natuurlijk heeft Hoesjes Outlet nog veel meer covers in het assortiment, kijk daarom eens rustig rond op de volledige pagina.

Groetjes