Ik heb er weer één!!! Een nieuwe cover voor de iPhone 6 die ik voor deze review eens goed onder de loep ga nemen. Het is de Case-Mate Naked Tough Case geworden.

Ik heb momenteel al een erg fijne en stevige cover, maar af en toe vind ik deze wel een beetje dik. Daarom ging ik op zoek naar een cover die weinig ‘bulk’ aan mijn iPhone 6 toe zou voegen en ik denk dat met deze cover te hebben gevonden.

De cover wordt verzonden in een kartonnen doosje met daarin een plastic houder waar de cover in zit. Alles werd samen nog eens in een kartonnen pakketje geleverd, dus alles was keurig ongeschonden door de post gekomen.

VerpakkingDe cover bestaat uit twee delen, een bumper en een back cover. Het is de bedoeling dat je eerst de bumper aanbrengt en de iPhone hierna samen in de back cover klikt. De bumper is voorzien van metalen knoppen die de originele knoppen van je iPhone ‘vervangen’. De knoppen reageren verbazend goed en je hebt totaal niet het idee dat er iets over de originele knoppen heen zit.

Voor de mute button, geluidsopeningen en -aansluitingen aan de onderzijde is een uitsparing gemaakt.

Onderdelen…

iPhone met case…Als je alles netjes hebt vastgeklikt zit de iPhone stevig in de cover. Door de transparantie van de cover zijn alle details van je iPhone nog prima te zien en wordt er dus niets afgedaan aan het ontwerp van de iPhone.

Al met al een cover waar ik zeer tevreden over ben en die toch nog redelijk dun is als je hem in je broekzak stopt.

Ik bestelde deze cover bij Smartphonehoesjes.nl. Uiteraard hebben zij ook bijvoorbeeld hoezen voor tablets  en kun je bij hen nog meer bescherming voor je smartphone bestellen, dus niet alleen maar voor je iPhone.

Groetjes