Nog een review deze week? Jazeker!!! Een korte review, maar wel een heel handige!!! Tenminste, dat vind ik dan…

Ik mocht namelijk voor MobileFun de Apple Watch Bandjes Adapter reviewen. Hoe handig!!! Je kunt nu dus gewoon ieder bandje (mits het een breedte van 22 mm heeft) aan je Apple Watch bevestigen.

Adapters en band…De adapters heb ik al een tijdje in huis en gisteren vond ik tijdens een shopmiddagje in Luik een heel mooi horlogebandje, zwart carbon met rood stiksel.
Tijd dus om deze aan mijn Apple Watch te gaan bevestigen.

Bevestigen…Het werkt echt kinderlijk eenvoudig. Je draait de twee kleine torxschroefjes los, daarvoor wordt zelfs de schroevendraaier bijgeleverd, waardoor je adapter helemaal uit elkaar kunt halen. De twee pinnetjes in het horlogebandje schuiven tot je ze in elkaar voelt schuiven en de adapter weer vastschroeven. Echt, het is 10 seconden werk per zijde.

Bevestigde adapter…Zorg in ieder geval dat het het metalen knopje aan de binnenzijde van je band zit, dat is het knopje dat ervoor zorgt dat je adapter vastklikt in je Apple Watch.

De adapters werken hetzelfde als de originele watch bands van Apple. Gewoon in de zijkant van het horloge schuiven tot je het vast voelt klikken. De zijde met de sluiting moet aan de bovenzijde van het horloge worden bevestigd.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe bandje, het ziet er echt perfect uit, al zeg ik het zelf. Apple verkoopt zelf natuurlijk ook mooie bandjes, maar die zijn eigenlijk belachelijk duur. Op deze wijze kun je dus ieder bandje aan je Apple Watch bevestigen die je zelf wilt.

Watch met adapter en band…

Wil jij nu ook zo’n adapter bestellen? Voor € 21,99 kun je ze hier bestellen. Ik heb voor mijn horloge een adapter van 38 mm, maar uiteraard zijn ze ook voor het 42 mm model verkrijgbaar.

Uiteraard verkoopt MobileFun nog veel meer producten, ze hebben een grote collectie Apple Watch accessoires te koop.

Groetjes