Alweer een een hele week niets geschreven… Tijd voor een kleine update dus.

In het vorige blogje vroeg ik aan jullie of jullie tips hadden voor een regenton. Dezelfde dag bladerde ik echter door de reclamefolders en zag ik bij de Hornbach een regenton voor € 49,95 in de aanbieding staan. De ton was voorzien van een kraantje en stond ook nog op een verhoging zodat je er fijn een gieter onder kunt zetten. Maar het belangrijkste was toch wel de kleur. Hij was grijs!!! De meeste regentonnen zijn normaal groen van kleur en eigenlijk vind ik dat niet zo heel mooi. Ik heb een grijze tuinset en al mijn plantenbakken en -potten zijn ook grijs van kleur, deze ton paste er dus perfect bij…

Vrijdagochtend ben ik meteen in de auto gesprongen en heb de regenton gekocht. Alles liep van een leien dakje, tot ik bij mijn auto kwam. Ik kreeg de ton er met geen mogelijkheid in!!! Hoe ik ook probeerde, het paste voor geen meter… Wat nu?

Gelukkig was ik vrij vroeg vertrokken en moest mijn vader ook nog naar het werk vertrekken. Hij heeft een Mitsubishi Outlander en daar krijg je behoorlijk veel in. Dus hem maar even gebeld en op de parkeerplaats van de Hornbach even van auto geruild. Ja hoor, er konden bijna twee regentonnen in!!!

Gisteren heeft de man die met de verbouwing bezig is de ton netjes aangesloten. Kan ik straks fijn de plantjes water geven met regenwater!!! (Let even niet op de vuile ramen, met de verbouwing die nog steeds gaande is heeft ramen wassen weinig zin…)

De nieuwe regenton is aangesloten... Laat die regen maar komen!!!

En dan de reden waarom ik de laatste week zo weinig online ben geweest. Afgelopen vrijdag merkte ik al dat ik een beetje pijn in mijn schouder kreeg. De pijn werd met de dag erger en inmiddels is slapen een hel geworden. Ik stond helemaal stijf van de Ibuprofen, maar de pijn werd maar niet minder.

Vanochtend heb ik dus maar eens een bezoekje aan de huisarts gebracht en hier bleek dat ik een slijmbeursontsteking en een ontsteking aan de aanhechting van de bicepsspier heb. Lekker dubbelop en daarom ook extreem pijnlijk volgens de huisarts. Ik heb nu Diclofenac gekregen om de ontsteking te remmen. Nu maar hopen dat het binnen 2 weken weg is, anders moeten ze er een spuit in zetten… Ik krijg al de rillingen als ik er alleen al aan denk!!!

Ik heb vanaf vandaag al weekend!!! De voorspellingen zijn echter iets minder dan ik in eerste instantie had verwacht…

Hopen dat ik toch nog een beetje in de tuin kan zitten met een boek…

Zaterdag heb ik een verjaardag op de agenda staan en verder heb ik niets op de planning. Ook wel eens lekker… Wat gaan jullie doen dit weekend?