Poeh, als ik de hele week vroeg op moet staan ben ik geen fluit waard… Als ik ’s middags thuis kom ben ik doodmoe en val meestal na een uur in slaap op de bank. Laat staan dat ik dus nog zin heb om de laptop aan te zetten. Maar… vandaag heb ik weer lekker uit kunnen slapen en heb ik weer eens zin om lekker uitgebreid achter de laptop te gaan zitten.

Tja, wat heb ik allemaal voor een nieuwtjes? Eigenlijk niet zo heel veel, als je de hele week werkt en verder alleen maar thuis bent heb je niet zoveel te melden.

Wel tijdens het werk nog iets leuks tegengekomen. Gisteren kwam ik op een adresje waar ze een nest hadden van herdershondjes. De puppy’s waren net 3 weken oud. Tja, en wie wordt daar nu niet verliefd op? Ik kwam meteen helemaal in de knuffelmood…

Iemand nog een

Gisteren had ik afgesproken om bij mijn ouders te gaan knutselen voor Sinterklaas. Eerst lekker eten en daarna Zwarte Pieten maken om voor het raam te kunnen hangen. We vieren volgende week zondag al Sinterklaas en ik heb hiervoor ook geregeld dat Sint met waarschijnlijk 4 Pieten op bezoek gaat komen. Je wilt Sint en Piet natuurlijk waardig ontvangen en daarvoor hadden we bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om het raam te versieren.

Hahaha, toen ik gisteren binnenkwam waren mijn ouders net de boodschappen en zo aan het inruimen. Daarbij kwam ook de nieuwste aankoop voor de kerst om de hoek kijken. Ik heb echt dubbel gelegen en wil het jullie niet onthouden!!!

Na het eten alle spulletjes tevoorschijn getoverd die we dachten nodig te hebben om te knutselen. Beetje ideeën uitwisselen en dan maar eens langzaam gaan beginnen met alles te knippen en voor te bereiden. Nou echt, binnen no-time heb je een gigantische puinhoop op tafel!!!

Aan de knutsel voor de Sint...

Na een uurtje of 2, ik geloof zelfs nog iets langer, geknutseld te hebben, hadden we het eigenlijk wel een beetje gehad en zijn er maar mee gestopt. Tot nu toe is onderstaande foto ons eindresultaat. Er zullen nog echte veren op de muts geplakt worden om het allemaal een beetje af te maken. De foto is ’s avonds genomen en het is een beetje moeilijk te zien, maar beide mutsen zijn in metallic-kleur (Zie je wel beter op bovenstaande foto). Ik vind het zelf tot nu toe al erg grappig uitzien!!!

Zwarte Pieten bijna klaar!!!

Volgende week vrijdag knutselen we nog even verder en zal er ook nog een Sinterklaas worden gemaakt. Verder nog een letterslinger en dan moet het raam wel voldoende versierd zijn vinden we…

Verder heb ik alweer eens een nieuwe gadget gescoord… Jullie zullen het hier vast al vaker hebben gelezen, maar ik ben gek op horloges. En ja, ik heb weer een nieuwe!!!

Deze keer is het een heerlijk groot horloge geworden van het merk Bruno Banani. Lekker grote cijfers en een leren band die eruit ziet alsof het een spijkerbroek is. De band loopt onder het uurwerk door zodat je ook geen last hebt van de stalen plaat op je huid. Ik ben er weer helemaal blij mee!!!

En dan mag ik vanavond en morgen weer werken. Zondag heb ik een dagje vrij genomen omdat we dan de allereerste dameszitting van dit seizoen hebben. Rond een uurtje of 9 gaan we eerst met ca. 25 meiden een flink ontbijtje nuttigen en om 10 uur worden we in het kasteel in Hoensbroek verwacht voor de zitting. Wie er gaat optreden is nog een grote verrassing, maar het zal zeker gezellig worden!!!

Jullie zien mij volgende week wel weer verschijnen met de foto’s. Fijn weekend!!!