Ik heb een nieuwe serie ontdekt!!! Ik heb inmiddels de eerste aflevering gekeken en ik denk dat er nog vele zullen volgen…

Op Twitter las ik in een tweet van Holly Marie Combs dat ze de ‘People’s Choice Award’ hadden gewonnen voor hun serie ‘Pretty Little Liars‘.
Nu was ik een aantal jaren geleden ontzettend fan van ‘Charmed’ en vond ik Holly een erg leuke actrice. Goede reden om eens op zoek te gaan naar deze serie.

Ik hoefde niet lang te zoeken, het internet staat vol met afleveringen, en na de eerste aflevering gedownload te hebben ben ik maar eens goed voor gaan zitten.

De serie gaat over 5 vriendinnen waarvan 1 meisje, Alison, een jaar geleden vermist raakte. Op de dag dat de vermissing 1 jaar oud is krijgen de andere 4 vriendinnen ineens vreemde briefjes, mails en sms’jes van iemand met afzender -A. Zou het inderdaad de vermiste Alison zijn? Zal Alison al hun geheimen openbaar maken?

Inmiddels heb ik al wat meer afleveringen gedownload en staan ze op de server zodat ik ze fijn op mijn nieuwe tv kan kijken.

Kenden jullie deze serie al? Ik had er in ieder geval nog nooit van gehoord. Ben benieuwd wat er in de volgende afleveringen zal gaan gebeuren!!!