Nou, wat de weergoden hadden voorspeld is ook zeker weten uitgekomen!!!
Pinkpop was echt NAT dit jaar!!!!

Gisteren om een uurtje of 09:15 uur kwamen we aan bij Pinkpop en om 09:30 uur mochten we het terrein op. Na een half uur was het al zover, we konden de poncho’s al aantrekken….

Ik moet eerlijk toegeven, regen is niet erg, maar na 3 uur continue regen heb je het toch echt wel even gehad!!!!
Maar het geluk lachte ons toe, we hebben het weliswaar zeker 4 uur droog gehad!!!

En dan nog even over de muziek!!!
Eigenlijk is Pinkpop helemaal niet mijn stijl muziek maar ik heb toch wel van een paar optredens heel erg genoten. De eerste die erg leuk waren, waren de Scissor Sisters…

Het beste optreden vond ik zonder twijfel Linkin Park!!! Ik heb er helemaal niet bij stil gestaan dat ik heel veel platen kende en dat die van hen waren. Ik ga zeker weten eens kijken voor de cd!!!!

En dan nog de gezelligheid!!! Ik was samen met Chantal, Jolanda en Guido gegaan, maar er waren natuurlijk nog veel meer bekenden. Uiteindelijk dus ook een hele tijd bij de groep van Tom en Caroline gestaan. Ook erg gezellig!!!!

Tijdens het optreden van de Smashing Pumpkins waren we het erover eens dat we eigenlijk total loss waren en we zijn lekker naar huis gegaan. Heerlijk onder een warme douche en dan lekker het bedje in. Het was een vermoeiende, maar ook een hele leuke dag!!! 

En met betrekking tot de foto’s…. Ik heb de foto’s die ik zelf heb gemaakt zolang in mijn Flickr Album gezet. Iedereen heeft namelijk foto’s gemaakt en die wil ik natuurlijk ook nog graag hebben. Zodra ik alle foto’s compleet heb zal ik die hier weer in een mooi albumpje plaatsen!!!!

Update: Ik heb zojuist nog een filmpje ontvangen dat ik even op YouTube heb gegooid!!! De kwaliteit is niet geweldig, maar je krijgt in ieder geval een beetje een beter idee van de sfeer!!!