Ik werd er net maar weer eens op gewezen dat ik alweer veel te lang niks geschreven heb op mijn blog…. Klopt, jullie hebben allemaal groot gelijk!!!!

Alleen, mijn draadloos internet werkt niet en ik kan dus niet lekker met mijn laptopje in de tuin gaan zitten. En eigenlijk is dat met die hitte toch wel hetgene dat je eigenlijk wilt doen, en niet duf binnen zitten.
Morgen zou het weer gigantisch omlaag gaan (balen) en weet ik zeker dat er weer door iedereen veel meer geblogd gaan worden.

Buiten de hitte heb ik afgelopen weken veel gewerkt en het hier ook weer erg druk gehad. Afgelopen weekend heb ik het klaar gespeeld om op 4 dagen tijd 39 uur te werken. Vechtpartijen, inbraken, burenruzies, het houdt maar niet op. Er had er zelfs eentje het lef om op mijn collega en mij in te rijden met zijn auto. Heb alweer eens de voorpagina van de krant gehaald (het regionale gedeelte dan…).

Dinsdag nachtdienst gehad en vanaf woensdag lekker vrij. Eigenlijk had ik vrijdag moeten werken, maar ik vond dat ik nog even van het lekkere weer moest genieten en heb er een lang weekend van 5 dagen van gemaakt.En goh, wat heb ik die laatste 5 dagen ook alweer gedaan???
Vrijdag ben ik in ieder geval even op bezoek geweest bij Ingrid. Nou ja even…. Uiteindelijk nog gezellig samen gegeten en van hieruit meteen door naar het volgende bezoek.
Ik zou bij Tom en Caro foto’s gaan kijken van de vakantie, maar de plannen werden lichtelijk gewijzigd en uiteindelijk zaten we gezellig met zijn allen bij Patrick en Chantal.
Tim hebben we laten ontdekken wat je wel allemaal niet met frites en de friteszak kunt doen…..

Gisteren een poetsdagje gehad en vandaag lekker een hangdagje.
Morgen begint het lieve leventje weer en mogen we weer gewoon aan de slag, nu maar hopen dat het deze week iets rustiger wordt dan afgelopen week……