Alweer een week voorbij gevlogen zonder dat hier een post beland is. Het internetten heeft de afgelopen week op een laag pitje gestaan, ik zal dadelijk uitleggen waarom…

Het is koud buiten en dan wordt het weer tijd om lekker op de bank kruipen. In de zomer lig ik buiten in de hangmat met een boek, maar in de winter kijk ik liever een filmpje of, zoals afgelopen week, een leuke serie. Nu ik alle afleveringen van Pretty Little Liars had gezien werd het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe serie. Ik hoorde veel goede dingen over Sons of Anarchy en ik zocht een paar afleveringen op bij de lokale online filmboer. Het is een feit, ik ben verslaafd!!! De eerste avond keek ik zes afleveringen en de eerstvolgende vrije dag volgens mij een compleet seizoen.

Sons of Anarchy

Sons of Anarchy is een televisieserie uit de Verenigde Staten. De serie is van de hand van Kurt Sutter en gaat over de Sons of Anarchy Motorcycle Club. De uitvalsbasis van de Sons is het (niet-bestaande) stadje Charming in Californië. Hoofdpersoon van de serie is Jackson “Jax” Teller (gespeeld door Charlie Hunnam), de jonge vicepresident van de club die zich steeds meer afvraagt welke richting de juiste is voor de club en hemzelf.

(Bron: Wikipedia)

 

Omdat ik inmiddels al bij seizoen 4 ben aanbeland ben ik ondertussen al uit aan het kijken naar een nieuwe serie. Inmiddels loopt ‘Breaking Bad’ binnen, ook daar zie ik veel goeds over de laatste tijd. Hebben jullie nog tips die ik eventueel zou moeten kijken?

Ondertussen ben ik gewoon erg veel thuis en vind ik het ook wel leuk om het huis weer een beetje in sfeer te brengen voor de herfst en de aanstaande winter. Kaarsjes doen het altijd erg goed en een leuke schaal ziet altijd gezellig uit op tafel. Een bezoekje aan de Xenos leverde weer enkele leuke spulletjes op. Ik kocht het woord ‘HOME’ voor op de vensterbank en nam een herfstbladerenslinger mee om aan de takken voor het raam te hangen. Een foto hiervan maken lukt helaas voor geen meter door de schittering van het raam. Wat ik wel goed op de foto kreeg was het schaaltje dat ik maakte om op de salontafel neer te zetten. Paar theelichtjes erin en ’s avonds ziet het er heel gezellig uit, al zeg ik het zelf!!!

Afgelopen maandag was ik een beetje op tijd naar bed gegaan en lag in het donker nog een beetje tv te kijken. Ineens een gigantische knal en alles was donker. Ik hoorde alleen nog een heel hard gekraak en zag vaag iets grijs flitsen in mijn tv. Ik wist niet hoe snel ik mijn bed uit moest komen om de stekker uit het stopcontact te trekken, mijn tv was gewoon half ontploft!!! Gelukkig is er verder niets gebeurd, ik heb echter nog een half uur wakker gelegen om er zeker van te zijn dat er niets was ontbrand en ik met een gerust hart kon gaan slapen.

Maar ja, daar zit je dan, geen tv op de slaapkamer. Ik moet zeggen dat ik dat toch wel heel erg miste. Ik vind het heerlijk om ’s avonds voor het slapen gaan nog even een beetje te zappen. Wie wat bewaart die heeft wat en ik trok mijn 37 cm tv die ik als kind thuis op de slaapkamer had staan uit het stof. Hmmm, dat is toch wel heel erg klein!!! Toch wel prettig als je ook gewoon zonder bril tv zou kunnen kijken om de ondertiteling enigszins te kunnen lezen.

Mijn ouders kwamen deze week gelukkig met de oplossing. Zij wilden graag een platte tv op de slaapkamer en ik mocht hun oude tv hebben en ook het bijbehorende meubel.
Vanochtend heb ik alles met pap naar boven gesleept en geïnstalleerd en zie hier, het staat perfect!!!

Nu had ik nog een AV-kabel liggen voor mijn iPad en deze tv heeft 2 scartaansluitingen. Even testen en jawel hoor, ik heb al languit een aflevering van Sons of Anarchy in bed liggen kijken… Lang leve de app Air Video!!!

Nu nog even bij Ikea een kabelslangetje halen om alle kabels netjes weg te werken ik kan er de komende jaren weer tegen…

En om het weekend dan helemaal goed te maken kreeg ik vanmiddag een telefoontje van een collega. Ik speel al jaren op het werk mee in de lotto van de personeelsvereniging en ik mocht hem weer eens op mijn naam schrijven. Hoppa, € 100,-!!! Niet verkeerd, al zeg ik het zelf…