Alweer een week voorbij… Ondanks dat het hier in het zuiden vakantie was heb ik de hele week mogen werken. Wel even vrij van school, dus de meeste avonden was ik lekker thuis.

Ik heb heerlijk genoten van mijn vrije avonden. Even lekker op de bank met een filmpje. En ik heb weer een paar leuke films gezien!!!

Ik kan er niets aan doen, maar ik blijf animatiefilms leuk vinden. Nu zijn The Muppets echt poppen, maar ik heb dubbel gelegen om die film. Echt jeugdsentiment!!!
Van Kuifje heb ik vroeger behoorlijk wat stripboeken gelezen. De film is echt waanzinnig mooi gemaakt. Je zou denken dat je een echte film zit te kijken, ongelofelijk hoe realistisch alles gemaakt is.
Iedereen die een beetje fan van dansfilms is heeft in de jaren ’80 natuurlijk Footloose gezien. Er is nu een remake gemaakt en ik moet zeggen dat die niet tegenvalt.
Gisteravond dan nog J. Edgar gekeken. Een film over het leven van de directeur van de FBI. Wat een ontzettend intrigerende film…

En dan ben ik afgelopen zaterdag begonnen op de afdeling waar ik voor 3 maanden gedetacheerd ben. De eerste twee dagen zijn al goed bevallen. Leuke groep collega’s en leuk werk…

De komende tijd zal ik iedere dag op bovenstaand prachtig station te vinden zijn.
Mijn huidige werkplek ligt direct naast het station, dus handiger kan het bijna niet. En met de huidige benzineprijzen is het uiteindelijk ook nog een stuk voordeliger…

Buiten schijnt momenteel het zonnetje volop. Het is duidelijk te merken dat het voorjaar weer in de lucht hangt. Heerlijk!!! De vooruitzichten voor de komende week zijn top, de temperaturen komen alweer heerlijk in de dubbele cijfers…

Flux is nog even bezig aan zijn winterslaap, maar ook hij zal binnenkort weer genieten van het mooie weer. Ik kan niet wachten om de achterdeur weer open te kunnen gooien en mezelf met een boekje in de tuin te posteren.

Ik wens jullie in ieder geval allemaal een hele fijne maandag en alvast een leuke week!!!