Goh, alweer een blogje van mijn zijde. Het kan maar niet op deze week… Tja, als je een paar daagjes vrij hebt doe je leuke dingen en dan krijg je een blogje vanzelf gevuld.

Ik ben de laatste tijd weer de allerbeste vriendjes met mijn eReader en heb deze week dan ook al een aantal boeken gelezen. Sinds woensdag kan ik weer twee boeken aan mijn lijstje toevoegen. Nadat ik vorige week de vraag op Twitter en Facebook stelde wat aanraders waren, kreeg ik van een aantal mensen te horen dat ik de boeken van Simone van der Vlugt moest gaan lezen. Nu had ik zaterdag dus al 1 boek van haar gelezen (Op klaarlichte dag) en ik was verkocht. ‘Blauw water’ en ‘De reünie’ waren de volgende boeken die verslonden werden.

Simone van der Vlugt

Heerlijke thrillers die je vanaf de eerste bladzijde mee het verhaal in sleuren. Dus… Wie heeft nog meer deze boeken gelezen en heeft nog een paar aanraders in dezelfde stijl? Ik houd me aanbevolen voor tips!!!
Ik ga nu in ieder geval beginnen in ‘Herfstlied’… Zal nu niet zo snel gaan als afgelopen week omdat ik weer moet werken, maar dat mag de pret niet drukken.

Toen ik deze week dus lag te lezen maakte ik schijnbaar een vreemde beweging met mijn arm en voelde en hoorde ik ineens een giga knak in de schouder waar ik zo’n pijn in had. Sindsdien is de pijn ineens een stuk minder… Volgens de fysio kan het zo zijn dat een spier ‘los’ is geschoten en dat de pijn die ik nu nog heb afkomstig is van de irritatie van het vastzitten (Als ik hem goed begrepen heb). Ik kan in ieder geval alweer een stuk beter slapen en ik kan mijn arm weer beter gebruiken. Ik doe het uiteraard wel nog even rustig aan zodat alles nog goed kan herstellen.

Gisteren ben ik alleen de deur even uit geweest omdat ik een hoes voor mijn parasol wilde halen. Ik was het een beetje beu dat ik steeds dat zware ding uit de parasolvoet moest slepen als er regen op komst was. In het foldertje van Blokker stonden een aantal hoezen in de aanbieding en ik ben even naar de Woonboulevard gereden om even bij Blokker Tuin rond te neuzen. Uiteindelijk dus geslaagd voor een hoes die speciaal voor de parasol bestemd was die ik vorig jaar gekocht heb.

Ik vond het alleen een beetje vreemd dat ik dan op een laddertje moest staan om de hoes om de parasol heen te trekken. Gelukkig wist een collega me te melden dat de stangetjes die erbij zitten in de hoes geschoven moeten worden zodat je hem makkelijk erop en eraf kunt schuiven.

Het heeft hier net (eindelijk!!!) geregend en zo te zien en te voelen is alles keurig droog gebleven.

Weer een mooie aanwinst voor mijn tuintje dus…

 

Vanmiddag mag ik weer werken. Woensdag heb ik pas weer een dagje vrij. Ik heb dan wel weer een leuke dag in de planning. Vrienden van mij gaan trouwen en ik ben de hele dag uitgenodigd.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!!!