Ik ben bang dat dit een erg lang blogje gaat worden, ik heb namelijk echt een superleuk weekend gehad!!!

Zaterdagochtend al vroeg vertrokken in de richting van Nicole. Er stond tenslotte een uitje naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem op de planning en omdat we helemaal vanuit het zuiden van het land moeten komen moeten we ook op tijd vertrekken om nog een beetje van de dag te hebben.
Even de tassen ingepakt en vertrokken naar het station in Sittard. Ik had al braaf alles van de reisplanner uitgedraaid, maar uiteindelijk klopte hier geen jota van omdat zaterdag werkelijk alle roosters van de treinen waren omgegooid. Toen we in Eindhoven uitstapten bleek ineens dat we ook heel snel weer in dezelfde trein moesten stappen omdat ineens bleek dat alles was veranderd… Maar goed, uiteindelijk zijn we omstreeks 11:00 uur toch in Arnhem aangekomen en hier een rechtstreekse bus gepakt naar het Openluchtmuseum. Omstreeks 11:30 uur liepen we hier bij het museum naar binnen, een mooie tijd dus… Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen, maar het was echt ontzettend leuk!!! Niet alleen de kids, maar ook de volwassenen kunnen hier nog iets leren!!! We hebben zo ongeveer alle huisjes, boerderijen, enz. bekeken die er stonden…

Ook was er een plein waar je met “oud” speelgoed kon spelen. We hebben op een fiets gefietst met een groot en een klein wiel (echt wel moeilijk, want je voeten sturen mee) en ik heb nog gehoepeld. Hahaha, ik was trots, ik was zo ongeveer de enige die het lukte om met de hoepel het hele plein over te lopen/rennen…
We hebben blijkbaar echt geluk gehad met het weer, want in het zuiden (bij ons dus…) schijnen er toch wel aardig wat buitjes te zijn gevallen…

Uiteraard zijn er nog veel meer foto’s gemaakt dan diegenen die hierboven staan. Nicole heeft ook een heleboel foto’s gemaakt, dus ik sta er ook nog op hoor. Diegenen die ik heb gemaakt staan in ieder geval al hier in mijn online album. Deze week die van Nicole nog even kopiëren, dan kan ik die ook even in het album gooien.

Omstreeks 16 uur zijn we weer vanuit het park vertrokken. We moesten weer een beetje op tijd thuis zijn, want er stond het ’s avonds ook nog een feestje op de planning. Na weer een heel andere treinverbinding dan diegene die ik gepland had zijn we naar huis gereden en omstreeks 18:15 uur waren we weer in Sittard. Eventjes naar huis gebeld zodat Roy al frietjes kon gaan halen en bij thuiskomst konden we dus meteen lekker aanschuiven…

Na het eten even verzorgen en omkleden en konden we alweer vertrekken naar het feestje. Whahaha, wat een ontzettend fout maar geweldig feest!!! Ik heb de hele avond gedanst en gek gedaan. Ik was de BOB… Maar ook op de cola kun je behoorlijk achterlijk doen moet ik zeggen…
De gastvrouw had ook nog een optreden geregeld van een (JAWEL) travestiet hier uit de regio die een combinatie deed van stand-upcomedian en zang. We hebben echt dubbel gelegen!
Toen een zootje vrouwen ook nog een liedje voor de jarige opvoerden was de toon gezet en zijn we de hele avond niet meer van de dansvloer gekomen. Er zijn echt hele acts opgevoerd. Van een hele riedel Nederlandse liedjes, naar schlagers, Anouk en hard-rock. De microfoon is de hele kamer rondgegaan en we hebben ons de longen uit het lijf gezongen. (Op dit moment ben ik zo hees dat ik vanochtend aan de telefoon helemaal niet te verstaan was…)

Helaas komen aan leuke dingen een einde. Omdat op zondag de rommelmarkt op het programma stond moesten we een beetje op tijd naar huis, want om 06:30 uur zou de wekker alweer aflopen. Dus omstreeks 01:15 uur weer vertrokken op het feestje. Nog een collega naar huis gebracht en al met al waren we toch pas om 02:15 uur thuis. Helaas kon ik niet slapen omdat ik weer eens ontzettende pijn had in mijn been (ik ben er inmiddels achter dat vermoedelijk mijn lage rugspieren overbelast zijn en dit uitstraalt naar mijn been). Omstreeks 03:15 uur maar weer opgestaan en een paracetamol gaan pakken. Uiteindelijk toch nog 3 uurtjes kunnen slapen… (Goh, veeeeeel te weinig!!!)

Zondag was dan de rommelmarkt bij Roy en Nicole in de straat. Toen we ’s ochtends wakker werden viel het met de emmer uit de lucht en we zagen de dag al helemaal in het water vallen. Even Buienradar gecheckt en rond 08:30 uur begon het gelukkig een beetje op te klaren. Voor de zekerheid wel een partytent en een grote parasol neergezet en begonnen met opbouwen. Het zou officieel pas om 10 uur beginnen, maar om 08:30 uur waren de eerste “neuzers” al door de straat aan het wandelen.
We hebben op enkele hele kleine buitjes na goed weer gehad, het werd op een gegeven moment zelfs nog warm.

Al met al heb ik toch wel aardig verkocht… Ik had gehoopt iets meer binnen te halen, maar je kunt het beter verkopen dan er niets voor krijgen en het op het stort te gooien.
Trouwens wel schandalig… Op een gegeven moment kwam een van de buren met het verhaal dat er mensen aan het stelen waren. Met een paar man naar beneden gelopen en een groep in de gaten gehouden. Volgens mij hadden ze in de gaten dat wij hen door hadden en zijn ze gelukkig vertrokken.
Ook ik ben bestolen!!! Ik had een kleine zilveren rammelaar en een cd-mapje voor de zonneklep op tafel liggen die ineens spontaan verdwenen waren… Jeetje, dan kost iets nog geen euro en dan moet je het nog stelen????

Omstreeks 16 uur was de rommelmarkt afgelopen en hebben we alles weer ingepakt. Toen we de partytent af aan het breken waren begon het ineens knetterhard te regenen. We hebben dus echt ontzettend geluk gehad met het weer overdag!!!

Toen we alles hadden ingepakt zijn we gaan eten en toen merkten we dat we echt inkakten. Twee lange dagen en zo’n korte nacht gaan je niet in de koude kleren zitten. Na twee dagen staan en lopen had ik echt ontzettende pijn in mijn voeten en ik was blij toen ik even op de bank kon gaan zitten.

’s Avonds heb ik de rest van de spullen die ik niet verkocht had naar vrienden van mijn ouders gebracht. Hun staan vaker op rommelmarkten en kunnen de spullen dus goed gebruiken. Mooie bijkomstigheid is dus dat ik alles kwijt ben en nu een zee van ruimte in mijn schuur heb!!!
Thuis gekomen heb ik nog even tv gekeken, maar ik was zo moe dat ik lekker op tijd naar bed ben gegaan en als een blok in slaap ben gevallen.

Vandaag heb ik echt zo’n dagje waarop je lekker niets doet. Ik hang lekker een beetje voor de pc, ik moet eens flink gaan bijlezen op de andere blogjes.
Mijn vader belde vanmiddag of hij mijn auto even kon lenen. Geen probleem, ik heb vanmiddag toch niets op de planning staan. Ze komen me straks weer ophalen en dan kan ik meteen lekker bij hun mee eten.

Vanavond ga ik gezellig bijkletsen bij een vriendin en dan is de maandag ook alweer om.

Ik hoef deze week nog maar 4 diensten te werken en dan heb ik heerlijk vakantie!!! Na de vakantie begin ik aan mijn opleiding. Als het goed is zal deze bestaan uit 3 maanden school, 3 maanden werken enz. Na zaterdag heb ik dus gewoon 4 maanden lang ieder weekend vrij!!! Echt een heerlijk vooruitzicht…