Bij Wanda kwam ik weer een paar leuke vragen tegen voor een ‘Op dit moment’ blogje. Door de vele diensten van afgelopen week ben ik even een beetje inspiratieloos. Dit is weer leuke blogvulling!!!

At this moment…

Houdt van: De zomer, helaas is die op dit moment nog ver te zoeken…
Bloggen en blogjes lezen, ik vind het nog altijd leuk om mijn foto’s en mening met anderen te delen en de belevenissen van anderen te volgen.
Muziek is helemaal mijn ding, maar daarover verderop meer…

Leest: ‘Donkere kamer’ van Steve Mosby. Ik kreeg deze schrijver aangeraden omdat zijn boeken in de stijl van Cody McFadyen zouden zijn. Het boek kan niet tippen aan Cody, maar is toch wel goed.
Een seriemoordenaar zet rechercheurs voor een raadsel. Hoe kiest hij zijn slachtoffers?

Kijkt: Het liefste naar politieseries. CSI, Criminal Minds, Elementary…
Ik ben echter ook nog steeds een trouwe fan van Pretty Little Liars, verbazingwekkend dat deze serie nog steeds niet in Nederland wordt uitgezonden.

Denkt aan: Mijn aankomende week vakantie. Hopen dat het goed weer is en dat ik lekker buiten kan zijn. Ik mag van opa, mijn buurman, een stuk grond naast zijn huis gaan gebruiken om een grotere moestuin te maken. De zaden om te kweken zijn inmiddels al in huis. Ik ben in gedachten al druk aan het ‘inrichten’!!!

Overweegt: Om gewoon een vakantie in mijn eentje te boeken. Heb alleen nog geen idee hoe en waarheen…

Geniet ik van: Het feit dat ik vanaf donderdag een heerlijk lang weekend van 4 dagen heb. Kan ik eindelijk weer eens uitgebreid lezen. Ben nog steeds in het eerste boek van maart bezig. Ik raak achter op schema!!!

Luistert naar: Van alles… Ik zet iedere week de nieuwe Top 40 op mijn iPhone. Als puber nam ik deze iedere week op van de radio. Die cassette was echt grijs gedraaid!!!
Verder zet ik zoveel mogelijk nieuwe cd’s in iTunes. Leuk om nieuwe muziek te ontdekken. Zo kwam ik deze week tot de ontdekking dat Rigby ook erg lekkere muziek maakt…
Momenteel luister ik veel naar de nieuwe cd van Jurk! P!nk en John Mayer blijven echter ook favoriet. Als afwisseling af en toe een cd van Il Divo of Il Volo. Heel divers dus!!!

Werkt aan: Eigenlijk niets. Heb even geen schokkende ideeën op de planning staan…

Wenst: Dat de lente heel snel weer terug zal komen en overgaat in een ontzettend lange zomer. Ik heb behoefte aan een hele grote dosis vitamine C!!!

GroetjesSerenaLente