We hebben gisteren echt een superleuke dag gehad!!!

Toen ik gisteren bij Nicole binnenkwam waren de kinderen al heerlijk uitgelaten en hadden ontzettend veel zin om naar het concert te gaan. Dus de kinderen in de auto geladen en Ilona opgehaald (Loon, nog bedankt voor de kaartjes!!!). Van hieruit naar Ingrid gereden om haar en de kids ook op te pikken.

Na hier nog eventjes koffie te hebben gedronken kon de reis beginnen. Het is natuurlijk een lange rit vanuit het zuiden dus Nicole was zo verstandig geweest om de DVD-spelers voor de kids in de auto te installeren. Kids krijgen de tijd om en wij hadden lekker rust voorin.

De rit verliep prima en we besloten om voor het concert nog eventjes een hapje te gaan eten bij McDonald’s. Zo gezegd, zo gedaan en na dat we alles achter de kiezen hadden zijn we naar de Ahoy vertrokken. Hier kwamen we mooi op tijd aan en hebben onze plaatsen opgezocht. We zaten echt prachtig mooi in het midden voor het podium.

Concert K3 24 Oktober 2009 (1)

De show was echt ontzettend leuk!!! Er werd op ingespeeld dat Josje het nieuwe lid is van K3. Het verhaal was dat er een heks heel graag mee wilde doen met K3. Ze had alleen een heel lelijke stem. Ze sloot hierbij de deal met Karen dat ze met K3 zou mogen optreden als ze net zo mooi zou kunnen zingen als Josje. Tja, en toen werd middels een toverdrankje de stem van Josje gestolen. Hahaha, Floris-Jan vond het allemaal maar eng en is zo ongeveer ín  de trui van Ingrid gekropen. Uiteraard komt alles weer goed en kunnen de meiden samen weer de show afmaken.

Ik heb geprobeerd om een aantal duidelijke foto’s te maken, maar dat is in het donker en van een redelijk afstandje toch nog vrij moeilijk… Toen de dames opkwamen begonnen ze uiteraard met hun hit Mama Sé.

Concert K3 24 Oktober 2009 (11)

Gedurende de show kwamen er allerlei liedjes langs die zelfs ik nog van begin tot eind mee kon brullen. Van Toveren tot De 3 biggetjes en Verliefd.
Nicole had lichtgevende breekstaafjes meegenomen en dat geeft in het donker een erg apart effect op de foto moet ik zeggen!!!

Concert K3 24 Oktober 2009 (23)

Niet alleen de kids, maar ook wij als volwassenen hebben ons prima geamuseerd. K3 gaf een leuke show weg en de kinderen zaten helemaal in het verhaal… Zelfs De Politie kwam nog even langs!!!

Concert K3 24 Oktober 2009 (33)

De show duurde ongeveer een uur en een kwartier. Veel langer kan natuurlijk niet omdat die kleintjes dan hun aandacht verliezen. Dus omstreeks 18.15 uur weer naar buiten gewandeld. Het was inmiddels begonnen met regenen en dus snel in de auto gestapt om weer naar huis te rijden.

Pfff, wat een water zijn we onderweg tegengekomen!!! Het was zo’n slecht weer dat ze “boven” volgens mij hadden bedacht dat ze de GPS-satellieten maar binnen moest halen, want de navigatie liet ons danig in de steek. Ach ja, wie zegt dat vrouwen een slecht oriëntatievermogen hebben? Met een beetje logisch nadenken en borden volgen kom je vanzelf weer op de goede weg…

Omstreeks 21.00 uur waren we weer bij Ingrid. Uiteraard nog even nakletsen terwijl de kids uitgeteld op de bank TV zaten te kijken.

Concert K3 24 Oktober 2009 (46)

Na een dik uurtje ook hier weer in de auto gesprongen en lekker naar huis gereden. Wow, blijkbaar waren de kids echt kapot, want Noëlle zei in de auto al uit zichzelf dat ze naar bed wilde. Een zeldzaamheid!!!

Al met al een leuke ervaring voor de kids en de volwassenen hebben zich ook nog kostelijk geamuseerd. Lang geleden weer dat ik zo vaak zo hard heb moeten lachen!!!

Uiteraard heb ik nog veel meer foto’s gemaakt dan bovenstaande. De rest kunnen jullie hier nog bekijken…

Vandaag even een lekker relaxed dagje voor de laatste week school dit jaar begint. Vanmiddag ga ik lekker bij mijn ouders soep met pannenkoeken eten. Ik krijg de dag dus wel om…

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag!!!