Nee, het blijkt, ik kan er geen genoeg van krijgen…

Gisteren alwéér achter een ballon aangegaan en alweer in Duitsland beland. Gezien het weer had ik niet verwacht dat er een ballon de lucht in zou gaan, maar toen Natasja en Jolanda even op de berg ging kijken bleek dat er toch een ballon in de lucht hing en ook nog heel dichtbij. Dus ze hebben mij snel opgepikt en met zijn drietjes zijn we gezellig achter de ballon aangegaan.

Ik moet zeggen het was een zeer enerverende rit… Als je midden door een veld rijdt en er staat ineens een oeros naast je met zijn kop te zwaaien ben je blij dat je een gaspedaal in de auto hebt!!!!

Maar, we moesten en zouden de ballon hebben, dus weer even zoeken in de lucht en en weer erachteraan. Uiteindelijk belandden we ergens in Gangelt in een veld en zagen dat de ballon nogal moeite had met landen en zijn even gaan helpen. Hahaha, aan dat mandje hangen en maar hopen dat je niet meegesleurd wordt!!!

Nadat de ballon eindelijk stil stond meegeholpen met de ballon oprollen en inpakken in de bijbehorende zak, ook leuk om eens te mogen doen!!! Jolanda heeft hier ook erg leuke foto’s van gemaakt, die ik als ik ze heb gekregen natuurlijk ook in het album zal zetten.
Uiteraard een praatje gemaakt met de eigenaar van de ballon en eventjes een visitekaartje afgegeven zodat hij ook de door mij gemaakte foto’s kan downloaden die uiteraard op de fotopagina staan…
Wij kregen een aantal kaarten, foto’s en een voorbeeld van een vaarbewijs. Tevens heeft hij mij beloofd dat hij een aantal pins op zal sturen. Leuk, de collectie wordt steeds groter!!!

Dit weekend was tot nu toe dus al erg geslaagd… Leuke ballon gezien, twee dagen gezellig met vrienden in het cafe en op het terras gezeten…
Hier in het dorp is dit weekend kermis en vanmiddag ga ik samen met mijn ouders eens kijken wat er allemaal staat. Duimen jullie voor me dat het nog droog wordt? In de regen lopen is nou ook niet bepaald lekker!!!

Fijne zondag allemaal!!!