Na in september geen enkel boek te hebben gelezen, moest ik deze maand gewoon weer iets lezen. Gelukkig, er zijn weer allemaal leuke nieuwe boeken verschenen, waarvan onderstaand boek wel echt het leukste was!!! Deze maand is het er dus ook maar één, maar ja, dat is beter dan geen…

Ik wist hetChantal van Gastel – Ik wist het

Na afgelopen zomer in ’21 Zomers’ al de preview van dit boek te hebben gelezen kon ik niet wachten tot het boek dan ook echt uit zou komen.
Zoals we inmiddels van Chantal gewend zijn heeft ze weer een heerlijke schrijfstijl waardoor je binnen de kortste keren helemaal in het verhaal wordt gezogen.
Ondanks dat ik totaal niet in helderziendheid en wat nog meer geloof, was het totaal niet moeilijk om me ook in dit verhaal weer helemaal in te leven. En wat leuk!!! Zomaar spontaan kwam ik ineens allemaal namen uit haar voorgaande boeken tegen. Hé Ruben, oh en Dex en wow, Hannah heeft haar eigen winkel!!! En dan de keuze, ga ik voor ‘Kamp Feo’ of voor ‘Kamp Axel’? Ik was duidelijk voor Axel… Maar of hij heeft gewonnen? Daarvoor moet je het boek zelf maar even lezen!!!
Met uitzondering van de eerste hoofdstukken die ik dus al in de preview las, las ik het boek gewoon in 1 ruk uit. Ik kon niet stoppen!!!
Nu maar hopen dat Chantal alweer druk aan het schrijven is aan haar volgende boek. Ik wil meer!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren