Zo, de paasdagen zijn weer voorbij…
Belachelijk, een witte Pasen, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt! Pasen is bij toch altijd een beetje het symbool van het voorjaar, dus kom op met die zon!!!!

Vorige week donderdag ben ik naar de keuring geweest van een vriend van mij met zijn diensthond. Altijd erg indrukwekkend om te zien hoe die honden gewoonweg de “verdachte” aanvallen.
Erg leuk om te zien, maar het was stervenskoud!!!! Ach ja, je moet er iets voor overhebben…
Hier nog even een actiefoto van Boy:

Roy en Boy (Nee, geen grapje)  zijn in ieder geval weer geslaagd. Proficiat!!!!

Afgelopen zaterdag had ik op het werk paaseieren rapen georganiseerd voor de kids van collega’s. Ik had even Noëlle “geleend” (thnx Coll)  en heb dus vrolijk meegedaan. Een collega was zo vriendelijk om een beetje rond te huppelen als paashaas (Bedankt Jos!!!) en dat maakte het helemaal af voor de kinderen. Een supergeslaagde middag moet ik zeggen!!!

Eerste Paasdag overdag lekker een beetje aangetut en aan het einde van de middag bij mijn vader gaan eten. Aansluitend nog een potje gekaart en daarna lekker thuis met een filmpje op de bank gekropen (Voor de tweede keer die dag…)
Ik heb echt twee superleuke films gekeken. Eerste was The Heartbreak Kid en de tweede was Alvin and the Chipmunks. Allebei aanraders!!!

Zondag een beetje op tijd naar bed gegaan, dus gisteren was ik al voor 8 uur uit de veren. En toen ik uit het raam keek zag ik dit:

Zoals ik al zei: Een witte Pasen, echt belachelijk!!! Vanochtend was het alweer wit…
Maar goed, ik was lekker vroeg opgestaan dus ik had ruim de tijd om nog even wat dingetjes te doen voor ik naar het werk moest. Ik had zo’n donkerbruin vermoeden dat het knetterdruk zou zijn bij de afhaalgelegenheden dus ik stond braaf al om 08:45 uur de aardappeltjes te schillen. (Ik had gelijk, bij de pizzaboer hoefden de collega’s máár 2 uur te wachten)
In de trant van Pasen had ik lekker hutspot gemaakt… (Paashaas —> Wortels) Heerlijk, ik zat dus wél om 18 uur te eten.

Het was erg stil tijdens de middagdienst en we hebben ons dan ook een beetje door de dienst heen moeten worstelen. Ik hoop dat het straks iets drukker wordt!!!

Maar goed, het normale leventje is gelukkig weer begonnen…

Fijne dinsdag!!!