Af en toe moet een mens zichzelf eens voorzien van een leuk cadeautje… Gisteren heb ik mezelf gewoon verwend. Na al het harde werken van de laatste maanden vond ik dat ik wel eens iets leuk verdiend had. 

Bij enkele collegaatjes had ik al de armbanden van NOOSA-Amsterdam gezien en ik vond ze wel erg leuk. Ze zijn iets grover en ik houd wel van iets dat er een beetje stoerder uitziet. Na me op internet een beetje verdiept te hebben kwam ik tot de ontdekking dat de ‘chunks’, de knopjes die je erop klikt, allemaal een aparte betekenis hebben.

Gisteren dus even de stad ingedoken en mezelf voorzien van een dubbele armband en 3 chunks.

De 3 chunks die ik nu heb gekozen hebben wel een beetje betrekking op mij persoonlijk vind ik. Hierboven staat al een kleine omschrijving, maar ik zal ook even de uitgebreide omschrijving geven.

  • 029. longlife – Dit Chinese teken staat symbool voor ‘lang leven’, wat samen met welvaart, gezondheid, deugd en liefde, wordt gezien als voorwaarde voor geluk.
    Het dragen van dit symbool versterkt het persoonlijk welzijn. (Materiaal: Steen)
  • 077. double snake – Slangen spelen een grote rol in de Azteekse mythologie. Ze symboliseren magie en vindingrijkheid. (Materiaal: Verzilverd messing)
  • 034. crossroad – Dit symbool staat voor alle kruispunten die je in je leven bewandelt en de keuzes die je maakt in het vinden van persoonlijk geluk. (Materiaal: Verkoperd messing)

Ik ben echt helemaal happy met mijn nieuwe armband en ik zal deze dan ook zeker heel veel gaan dragen…

Er zijn nu nog 3 plekjes over waar ik een chunk kan plaatsen. Ik heb nog een paar persoonlijke doelen te behalen (Denk hierbij aan mijn omslag) en de chunks kunnen hier een mooie beloning voor zijn. Ik ga het boekje maar eens goed bestuderen en bedenken welke ik nog graag zou willen hebben.

Ook maar even erbij stilstaan dat ik over 2 maanden jarig ben. Is altijd een leuk cadeautje om te krijgen!!!