Ongelofelijk wat een noodweer gisteren. Hier zijn binnen een paar minuten volgens mij de nodige centimeters uit de hemel komen vallen.
Ik had gisteren de middagdienst en om 19:40 uur was het ineens raak. De bliksem was in een woonhuis ingeslagen en had een binnenbrand veroorzaakt.

Toen wij binnen 3 minuten ter plaatse waren sloegen de vlammen al uit het dak. Aangezien er ontzettend veel meldingen waren door het noodweer moest de brandweer van een andere regio komen en het duurde dus iets langer voor deze ter plaatse waren. Ongelofelijk hoe snel een brand een huis kan verwoesten. Binnen no time was er niets meer van het huis over en was het totaal onbewoonbaar. Ook de aangrenzende woning liep schade op en werd tijdelijk onbewoonbaar verklaard.
Al met al was ik uiteindelijk pas om 01:00 uur klaar met werken en ik ben dus net pas uit mijn nestje gekropen.

Vandaag was weer mijn officiële Sonja-weegdag. En jawel hoor, ondanks mijn SAS-dag van afgelopen woensdag toch nog 0,9 kg eraf kunnen kiepen. Brengt het weer op een totaal van 7,4 kg!!!! Ik moet stiekem zeggen dat ik steeds trotser word op mezelf!!!! Ik heb nog een lange weg te gaan, maar als ik op dezelfde weg door blijf gaan is de stimulatie er nog steeds te vinden!!!!

Ik heb vandaag mijn laatste middagdienst en morgen een nachtdienst. Ik heb donderdag lekker vrijgenomen waardoor ik dus tot zondag vrij heb. Heerlijk zo’n 4,5 dag vrij!!!! Hopen dat het weer een beetje meewerkt!!!

Fijne maandag!!!