In navolging op mijn vorige blogje toch nog even een paar tips voor apps op de iPhone. Inmiddels ben ik er weer een aantal tegengekomen die ik jullie niet wilde onthouden…

IMG_0339

  • Tweetdeck: Sinds vandaag heb ik Tweetdeck geïnstalleerd. Eveneens een app om mee te Twitteren. Je kunt synchroniseren met je desktopapp en je hebt dus overal netjes dezelfde groepen. Dit zou wel eens heel goed Tweetie kunnen gaan vervangen voor mij!!!
  • Zonneradar: Een leuke app van “Wieckse” die het tegenovergestelde doet van buienradar. Laten zien waar op dat moment de meeste zon schijnt. Ga even naar Zonneradar op je iPhone en voeg de link toe aan je beginscherm.
  • Polarize: Een kleine app die van je foto een ouderwetse Polaroidfoto maakt en je de mogelijkheid geeft om iets “op de foto te schrijven”. Dit geeft weer een leuke draai aan je foto’s en het mooie is… Je originele foto blijft behouden. Een voorbeeld zie je hier.
  • Remote: Een kleine app die draadloos verbinding maakt met iTunes op je PC of MAC en je zo in staat stelt iTunes te bedienen middels je iPhone.

Vanavond hebben we de afsluiting van de Italiaanse les voor dit schooljaar. Volgende week is er nog 1 les, maar omdat vandaag iedereen aanwezig was hebben we besloten om vandaag de afsluiting te houden. We komen allemaal bij een medestudente samen en nemen allemaal een gerecht mee. Ik heb het heel makkelijk, hihihi, ik hoef alleen maar de ciabatta-broden mee te nemen. We zijn met 10 deelnemers, dus we zullen aardig wat gangen krijgen. Lekker!!!

Vandaag heb ik lekker een dagje vrij… Morgen heb ik nog een middagdienst en dan heb ik 4 nachtdiensten. Gelukkig heb ik vandaag wel het weer dat iemand op zijn vrije dag verdient. Het is heerlijk weer hier. Het zonnetje schijnt en het is inmiddels al 24,3 °C in de achtertuin!!!
Ik ga dadelijk dus mooi mijn plekje achter de PC verlaten en duik met een boekje en een muziekje de tuin in!!!

Over muziekje gesproken. Ik las in het krantje van de Aldi dat er deze week draadloze boxjes in de aanbieding zijn die je in de tuin kunt plaatsen. Zelf leek me dit wel ideaal om op de stereo of mijn laptop aan te sluiten. Ik hoef dan binnen niet de muziek op standje schreeuw zetten en ik heb toch een lekker muziekje in de tuin. Hier is de aanbieding te vinden. Zou dat iets zijn????

Het mooie is dan natuurlijk weer dat als je een iPhone hebt, je iTunes vanaf de iPhone draadloos kunt bedienen met bovengenoemde app Remote en en je dus niet meer op hoeft te staan om een ander CD-tje of liedje op te zetten….