Deze week was echt een topweek tot nu toe als het gaat om luchtballonnen.
Dinsdag samen met mijn vader weer naar de berg en even staan kijken. We zagen in de verte wel een ballon hangen, maar konden niet helemaal zien wat het nu voor een ballon was. Maar een telefoontje naar iemand van de inmiddels wel erg grote groep spotters bood uitkomst. Het bleek een lieveheersbeestje te zijn. Nou, die hebben we nog niet in de verzameling, dus hup in de auto en er achteraan. Wat een schattige ballon!!!

ph-nbb 1

Het wordt al weer steeds vroeger donker en de mogelijkheid wordt dus ook steeds iets kleiner om een paar ballonnen op 1 avond te kunnen fotograferen… Ach ja, dit was wel een heel erg leuke!!!

Gisteren zat ik me eigenlijk stierlijk te vervelen. Mijn vader moest weg en uiteindelijk maar eens gil op internet gegeven om te kijken of iemand zin had om een terrasje te gaan pikken. Jawel, zei Natasja, maar eerst nog even ballonnen. Mooi, samen op de berg afgesproken en het was werkelijk niet normaal. Op een gegeven moment hadden we er 19 geteld!!! We wisten van gekkigheid niet meer waar we moesten kijken….
Ik had mijn vader ook maar eens gebeld en die was op tijd thuis om toch ook nog te komen kijken. Bij hem in de auto gesprongen en richting de Duitse grens gereden omdat hier toch de meeste hingen.

Ja, en we hadden de goeie uitgezocht!!! Een gloednieuwe ballon waarin ook nog een aantal lui aan het leren waren om te varen.

d-omsj 1

Omdat het met mijn camera niet zo iedere keer zo’n heel geweldige foto’s worden heb ik deze reis een filmpje gemaakt van de landing. Het is duidelijk dat er leerlingen in het mandje zitten, maar ondanks het “gestuiter” staat hij uiteindelijk mooi op de grond.

Een eindje uit de buurt dus gisteren, maar wel leuk om een gloednieuwe ballon te zien.
Na het spotten inderdaad nog een terrasje gepikt en toen lekker naar huis. Een beginnende verveel-avond is dus uiteindelijk nog een top-avondje geworden!!!

De rest van de foto’s staan uiteraard in het fotoalbum dat je op de fotopagina kunt bekijken.

Ik denk dat het vandaag niet veel zal worden met spotten, ik hoor in de verte al het onweer rommelen.
Ach ja, is goed voor de tuin en misschien koelt het in huis dan een beetje af…

Fijne donderdag!!!