Ik krijg al vragen van medebloggers waar ik toch ben gebleven? Nou, ik heb er een nieuwe verslaving bij die me een beetje bij de computer vandaan houdt…. Ik heb me afgelopen donderdag namelijk zelf verwend en heb dit gekocht:

Ik zit dus de laatste paar dagen met mijn neus in zo’n klein schermpje.
Ik liep er al een tijdje over te denken om zo’n ding te kopen. Een aantal vrienden van mij hebben ook zo’n ding en het is toch wel altijd erg leuk om erop te tokkelen.

Afgelopen donderdag dus naar de Bart Smit en een zilverkleurige aangeschaft samen met het spel Mario and Sonic at the Olympic Games.  Pfff, ik heb net even zitten spelen (was zonder dat ik het in de gaten had 4½ uur..) en ik heb lichtelijk kramp in de handen nu…

Thuisgekomen heb ik op Sidder.nl een R4DS adapter gekocht. Ik ben uiteraard niet van plan om steeds die dure spelletjes te kopen en nu kan ik ze gewoon downloaden. Ideaal!!!!
Gisteren nog even een stevig tasje gekocht waar ook nog wat kleine toebehoren bij zaten. Het moet uiteraard wel goed beschermd blijven…

Nu is het natuurlijk niet zo dat ik alleen maar heb zitten spelen…
Gisteren ben ik op bezoek gegaan bij Nicole en na een potje kaarten met de buren ben ik toch maar blijven slapen. Ik had iets teveel Bacardi gehad… (Jajaja, ik weet het, past niet in SB, maar het moet draaglijk blijven…)
Vanochtend heel zachtjes (NOT) wakker gemaakt door Noëlle en we zijn gezellig even met zijn drietjes naar de markt in Geleen geweest. Vanmiddag nog even samen naar een vriendin gegaan en toen weer naar huis…

Morgen lekker een dagje waarop ik helemaal niets in de planning heb staan. Buiten dat ik hier een beetje op moet ruimen maak ik er dus een lekker hangdagje van… Ik mag komende week 6 dagen werken, dus dan komt het er ook niet echt van.

Voor nu… ik ga lekker slapen, was een kort nachtje…