Gisteren stond het jaarlijkse uit naar de Night Of The Proms weer op de planning. Vorig jaar ben ik aangesloten bij een groep die al jaren gaan en dat was me erg goed bevallen. Nu worden dus ieder jaar zonder het programma te weten de kaartjes gekocht. Leuk!!!

We hebben ieder jaar dezelfde plaatsen, recht voor het podium op de tribune. De mooiste plekken omdat er hier niemand achter ons zit en we dus kunnen gaan staan zonder iemand te hinderen. Ik heb dus weer heerlijk mee staan dansen, springen en zingen…

Het programma bestond dit jaar onder andere uit Mick Hucknall, Seal, Angie Stone en uiteraard John Miles. Daarnaast werden we dit jaar getrakteerd op de Div4s, 4 Italiaanse sopranen die voor de klassieke noot zorgden samen met het orkest Il Novecento en het koor Fine Fleur.

Hieronder even een filmpje dat ik van de site plukte zodat jullie ook een klein idee hebben van wat we allemaal gezien hebben.

Ik heb me goed geamuseerd en ben alweer een schor van het meezingen. Het was voor mij inmiddels de derde keer dat ik Mick Hucknall, de zanger van Simply Red, live zag. Dit was echter voor mij zijn beste optreden tot nu toe… Hij zong zijn grootste hits, heerlijk om mee te brullen.

Seal is echt één bonk adrenaline op het podium. Ook een erg leuk optreden, maar voor mij viel het in het niet bij Mick Hucknall.
Ik had wel al eerder gehoord van Angie Stone, maar eigenlijk nog nooit echt naar haar muziek geluisterd. Ze zong nu enkele rustige nummers waardoor ze het publiek niet echt leek mee te krijgen, maar ondanks dat waren het wel leuke nummers.

Een van de leukste momenten vond ik toch wel het optreden van 2 DJ’s in combinatie met het orkest. Er werden moderne en klassieke nummers met elkaar gemixt. Op het moment dat een klassiek orkest dan een nummer van Faithless gaat spelen weet je echt niet wat je hoort… Ontzettend gaaf!!!

Kortom… Ik heb weer een waanzinnig leuke avond gehad. Op naar volgend jaar!!!