Nadat ik gisteren bij een vriendin ben geweest ben, ben ik doorgereden naar de zaak van mijn vader. Ik was met Pinkpop mijn zonnebril verloren en mocht nu bij hem een nieuwe uitzoeken. Na een tijdje te hebben rondgekeken kwam ik toch steeds weer terug bij wat mijn vader noemt, “de Rolls Royce onder de zonnebrillen”. Vrij prijzig brilletje, maar omdat het al lang geleden was dat ik een zonnebril had mogen uitzoeken mocht ik hem toch nemen. En deze is het geworden, de Serengeti Paseo. Ik ben weer helemaal happy!!!

Zoals ik dus al schreef had ik gisteren de nacht en ik heb lekker mijn scrapspulletjes meegenomen. Zoals ik al verwachtte was het HEEL rustig en heb ik dus lekker een beetje kunnen fröbelen. Ik heb voor het eerst een dubbele pagina gemaakt en ik moet zelf zeggen dat ik hem erg goed gelukt vind…

De kleur van de achtergrond komt een beetje vreemd over op de foto, maar het is echt knalroze, zoals dat ook hoort bij Pinkpop.

Aangezien ik goed de smaak te pakken had (en die tijd moet toch omgaan) ben ik meteen verder gegaan en heb nog een scrapje gemaakt van de foto’s van de BET-middag met het afscheid van Nicole.

Tja, en zo krijg je de nacht wel om!!!

Vandaag ben ik lekker een beetje op tijd opgestaan zodat ik nog een beetje van de dag kan genieten. Buiten is het heerlijk weer, dus ik denk dat we vanmiddag op de verjaardag van Ingrid lekker buiten kunnen zitten.

Naar aanleiding van het logje van gisteren kreeg ik diverse vragen of ik in de vakantie nog weg ga. In de gewone zomervakantie van drie weken blijf ik gewoon thuis en ga ik gewoon leuke dingetje doen hier in de buurt. Ik wil nog een keertje naar het Gaiapark, lekker zwemmen, misschien een dagje pretpark.
Ik ga echter wel in september nog 5 dagen naar Sicilië, heb dus wel nog een leuk vakantie”tje” in het vooruitzicht.

Fijne woensdag nog!!!